GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Περνάω ένα διαζύγιο, δεν είναι εύκολο» λέει μετά το βίντεο που χορεύει με μαχαίρια

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Περνάω ένα διαζύγιο, δεν είναι εύκολο» λέει μετά το βίντεο που χορεύει με μαχαίρια

Nέα ανάρτηση από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Νέα ανάρτηση από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία βρίσκεται αγκαλιά με τον μάνατζερ και φίλο της, Κέιντ Χάντσον, το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου.

Έπειτα από τη δημοσίευση ενός βίντεο που έγινε viral στο οποίο η ποπ σταρ χόρευε με κουζινομάχαιρα, επέστρεψε στο Instagram για να γράψει ένα μακροσκελές κείμενο και να τονίσει πως βιώνει μια δύσκολη περίοδο λόγω του διαζυγίο αλλά παραμένει χαρούμενη.

«Βρίσκομαι σε μια τόσο όμορφη τοποθεσία!!! Είμαι τόσο τυχερή που έχω καταπληκτικούς φίλους!!! Οι θετικές επιβεβαιώσεις είναι σημαντικές για μένα αυτή τη στιγμή!!!», έγραψε αρχικά

Επίσης, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το λέω αυτό επειδή περνάω ένα διαζύγιο και το να πρέπει να αποτυπώσω το παρελθόν μου σε ένα βιβλίο ήταν... ας πούμε απλά ότι δεν ήταν εύκολο!!! Απλά λέω!!! Αλλά παίρνω κάθε μέρα ξεχωριστά και μαθαίνω να αναπνέω !!! Η αυτοαγάπη είναι τόσο απίστευτα σημαντική!!! Ξύπνησα και απλά έκλαψα γιατί ένιωσα ευγνωμοσύνη που βρίσκομαι σε ένα τόσο όμορφο μέρος!!!».

«Μετά σκέφτηκα τη σχέση μου μεταξύ της ζωής μου και του Instagram αυτή τη στιγμή!!! Ας το ξεκαθαρίσουμε!!! Είναι εθιστικό ... αλλά κατά την προσωπική μου άποψη η στιγμή που αρχίζεις να παίρνεις τον εαυτό σου πολύ σοβαρά είναι όταν οι άνθρωποι τα παρατάνε!!! Έι, δεν προωθώ το FaceTune για το υπόλοιπο της ζωής μου, αλλά σοβαρά όταν έχω μέρες κατάθλιψης κοιτάζω και βλέπω τις νέες εφαρμογές και με κάνει να νιώθω ανόητη!!! Είμαι σαν ουάου αυτό είναι γ...το!!! Βλέπω τα πράγματα με έναν πιο φωτεινό τρόπο!!», τόνισε.