GOSSIP

Ρούλα Δημητριάδου: «Όταν ήμουν 10 ετών κάηκε το πρόσωπό μου»

Ρούλα Δημητριάδου
Glomex/Alpha

Συγκλονίζει η γνωστή make up artist για το ατύχημα που είχε στα 10 της 

Η Ρούλα Δημητριάδου, γνωστή make up artist και νύφη του Γιώργου Τσαλίκη, μίλησε στον Alpha για το ατύχημα που τη σημάδεψε στα 10 της. Όπως εξομολογήθηκε η Ρούλα Δημητριάδου, είχε πάει να ανάψει μία ξυλόσομπα με μπουκάλι οινοπνεύματος κι αυτό έκανε αναρρόφηση, ανατινάχθηκε στο πρόσωπό της με αποτέλεσμα να πάθει πολλαπλά εγκαύματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Δημητριάδου αποκάλυψε πως πέρασε μία αρκετά επώδυνη και δύσκολη περίοδο, μέχρι να συμφιλιωθεί με τον εαυτό της. «Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί να βιώνει κάτι τόσο τραυματικό… Να έχεις επιδέσμους, να μην μπορείς να φας, να έχεις πληγές στο πρόσωπό σου που είναι τρομακτικές προς τα άλλα παιδάκια… Ήμουν με καμένα μαλλιά, δεν είχα φρύδια, δεν είχα ματόκλαδα και είχα τα σημάδια στο πρόσωπο» ανέφερε και πρόσθεσε πως ο πατέρας της τής έλεγε πόσο όμορφη ήταν ως ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως εξήγησε η 44χρονη Ρούλα Δημητριάδου, μιλώντας στον Alpha, το ατύχημα στάθηκε η αφορμή για να επιλέξει το επάγγελμά της. «Το μακιγιάζ ήταν για εμένα μονόδρομος, η ψυχοθεραπεία μου. Η μαμά μου με είδε στο όνειρό της να με κρατάει η Παναγία αγκαλιά με ολοκάθαρο πρόσωπο. Από εκείνη την ημέρα και μετά, η εξέλιξη της επούλωσης ήταν ραγδαία» είπε η ίδια, που έχει παντρευτεί τον αδελφό του Γιώργου Τσαλίκη.