GOSSIP

Ελένη Μενεγάκη: «Στη δική μας δουλειά το πιο δύσκολο κομμάτι είναι της ψυχολογικής πίεσης»

Ελένη Μενεγάκη: «Στη δική μας δουλειά το πιο δύσκολο κομμάτι είναι της ψυχολογικής πίεσης»

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στις δυσκολίες της δουλειάς της

Τις δηλώσεις που έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή I love SouKou σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το πότε ένα τηλεοπτικό πρόσωπο σκέφτεται να βάλει τη λεγόμενη άνω τελεία στην πορεία του.

Αρχικά η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε: «Όταν ένας παρουσιαστής περνά μία χρονιά που είναι δύσκολη όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης ή στην ανταπόκριση… Και παρένθεση… Βλέπω και παρακολουθώ αυτόν τον καιρό τη συζήτηση που γίνεται για το θέμα της Nielsen και της τηλεθέασης, ένα θέμα που εμείς δεν το έχουμε πιάσει. Δεν θα το πιάσουμε τώρα εδώ… Είσαι στην τηλεόραση και έχεις μία ή δύο κακές χρονιές. Δεν είσαι πρώτος, δεν είσαι δεύτερος στους πέντε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φύγεις ή είναι η δικιά σου διάθεση αυτή που λες «δεν αντέχω την πίεση».

«Η πίεση μπορεί να είναι από αυτά που σου γράφουν, τα οποία μπορούν να στα γράψουν ακόμα κι όταν είσαι πρώτος. Η πίεση μπορεί να είναι αυτό που μπορεί να έρχεται από την περιρρέουσα τηλεοπτική ατμόσφαιρα. Εγώ νομίζω ότι αυτή η πίεση μπορεί να οδηγεί έναν παρουσιαστή να σκέφτεται ότι μήπως είναι καλύτερα να κάτσει σπίτι του;

Η κάθε δουλειά έχει τα δικά της θέματα. Νομίζω ότι στη δική μας δουλειά το πιο δύσκολο κομμάτι είναι της ψυχολογικής πίεσης της καθημερινότητας» είπε η Ελένη Μενεγάκη.