GOSSIP

Μάθιου Πέρι: Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος περιγράφει τη συνάντησή τους

Μάθιου Πέρι: Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος περιγράφει τη συνάντησή τους

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μίλησε για την προσωπικότητα του Μάθιου Πέρι.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Mega μίλησε για τη γνωριμία του με τον Μάθιου Πέρι. O κριτικός κινηματογράφου αναφέρθηκε στη συνάντησή τους, πριν αρκετά χρόνια στην Αμερική.

«Ακόμα και για κάποιους σαν εμάς, που τα "Φιλαράκια" δεν είναι της γενιάς μας, πάντα παρακολουθώντας αυτή τη σειρά, καταλάβαινα για ποιον λόγο δημιουργεί αυτή τη φαντασίωση της οικειότητας στον τηλεθεατή. Ταυτίζεσαι με όλους τους ρόλους και τον καθένα μαζί, είναι η επιτομή της τηλεόρασης που σε κάνει να νιώθεις κομμάτι της», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι και την εξάρτησή του από το αλκοόλ. «Είναι πολύ σοκαριστικό το γεγονός. Θα σταθώ σε αυτό που είπε ο Μάθιου Πέρι για την εφηβική του ηλικία. "Εάν δεν είμαι η επιτομή του αλκοολικού, που πίνω ένα μπουκάλι κρασί και λέω ότι κάπως έτσι πρέπει να νιώθουν οι κανονική άνθρωποι, τότε δεν ξέρω ποια είναι". Έφτασε στα 55 χάπια την ημέρα κι έλεγε ότι "μόνο έτσι μπορώ να μη νιώθω άρρωστος"», εξήγησε.

Αναφορικά με την συνάντησή τους, είπε: «Ήταν πολύ καλός κωμικός. Τον είχα συναντήσει πριν 20 και πλέον χρόνια, σε μια συνέντευξη με αφορμή το "Fools Rush In" που έπαιζε με τη Σάλμα Χάγιεκ. Ήταν ένας γλυκύτατος, συμπαθέστατος άνθρωπος».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αν ο Μάθιου Πέρι δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια για τα προβλήματα εθισμού του, ο ίδιος βλέποντάς τον δεν θα το καταλάβαινε ποτέ.

«Δεν θα μπορούσα να το έχω υποψιαστεί ποτέ, ήταν πολύ ευχάριστος, φαινόταν πολύ υγιής. Φυσικά, μέσα σε 5-6 λεπτά, δεν μπορείς να καταλάβεις τι μπορεί να συμβαίνει σε έναν άνθρωπο», σημείωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Τα τελευταία χρόνια τον είχαμε χάσει από τη σόουμπιζ. Ο τελευταίος, ας πούμε, μεγάλος του ρόλος ήταν να γράψει τα απομνημονεύματά του και να μοιραστεί με τον κόσμο αυτό το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Ήταν ο πρώτος που "έσπασε" τον κύκλο των κολλητών. Ταλαιπωρημένος με διαλυμένο οργανισμό, είχε σφιχταγκαλιαστεί με τον θάνατο».