GOSSIP

Χριστίνα Παππά: «Δεν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, αλλά με τις ζωές των άλλων»

Χριστίνα Παππά: «Δεν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, αλλά με τις ζωές των άλλων»

Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά για τα αρνητικά σχόλια για την ηλικία της

Η Χριστίνα Παππά έκανε νέο βίντεο στο Tik Tok μέσα από το οποίο ήθελε να απαντήσει σε κάθε αρνητικό σχόλιο ηλικιακού ρατσισμού.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι αποδέχεται πλήρως τον εαυτό της και την ηλικία της και δεν την ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

«Ναι έχω μεγαλώσει, ναι είμαι 100 χρονών, ναι έχω κυτταρίτιδα, ναι έχω παχάκια, έχω κοιλιά, ποτέ δεν ασχολήθηκα αν είμαι όμορφη ή άσχημη και ούτε και με ενδιαφέρει. Ζω την κάθε στιγμή μου σαν να είναι η τελευταία. Έχω μία υπέροχη καρδιά, μια αγνή ψυχή, βρίσκω πάντα το καλό και το θετικό, δεν κακολογώ ποτέ κανέναν. Τώρα αν εσείς ασχολείστε, αν υπάρχουν χοντρές γυναίκες, που το θεωρώ ντροπή, γιατί κάθε γυναίκα έχει την προσωπικότητά της, εσείς οι πολύ λίγοι μετρημένοι στα δάχτυλα, που δεν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, αλλά με τις ζωές των άλλων, κάθεστε για να κρίνετε και να γράψετε ένα κακό σχόλιο, ειλικρινά σας λυπάμαι», ανέφερε η Χριστίνα Παππά.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok έγραψε: «Η ψυχή μου θα παραμείνει μικρού παιδιού! Βλέπω πάντα το καλό! Βλέπω πάντα το όμορφο και όχι το άσχημο! Η ζωή δεν έχει ηλικία! Δεν έχετε ζωή καλή, εσείς οι ελάχιστοι και ασχολείστε με τις ζωές των άλλων! Βρε χαρείτε λίγο! Η ζωή περνά και δεν ξαναγυρνά. Κάρμα».