GOSSIP

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στον Βαγγέλη Περρή – Tο απόσπασμα με τα ειρωνικά σχόλια

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στον Βαγγέλη Περρή – Tο απόσπασμα με τα ειρωνικά σχόλια

Η «ψαλμωδία» και η απάντηση του Βαγγέλη Περρή στην Κατερίνα Καινούργιου για τη συγγνώμη που περιμένει

Το πρωί της Δευτέρας ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια λίγα λεπτά μετά έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσιεύοντας ένα απόσπασμα από δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή σε παλαιότερη εκπομπή που παρουσίαζε, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή δεν μου αρέσει να παίζουμε με τις λέξεις, οι ίδιες οι λέξεις που ειπώθηκαν δεν ήταν χυδαίες. Αυτό που βρίσκω χυδαίο είναι όταν ένας άνδρας αφήνει άκρως ειρωνικά υπονοούμενα για την εμφάνιση μίας γυναίκας. Όχι δεν ήταν ένα “χυδαίο σχόλιο”, αν σταθούμε στην απομαγνητοφώνηση. Αλλά αυτό καθόλου δεν μειώνει τη χυδαιότητα αυτού του άκρως ειρωνικού και απαξιωτικού σχολίου. Καλημέρα φίλοι μου».

Ο Βαγγέλης Περρής ερωτάται από τη δημοσιογράφο για τις γυναίκες που προχωρούν σε αισθητικές επεμβάσεις και εκείνος με τη σειρά του τη ρωτά από ποια εκπομπή προέρχεται. «Είμαι στο Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου» απαντά η δημοσιογράφος κι εκείνος σημειώνει: «Και θέλετε να μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα;».