GOSSIP

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η πρώτη νύχτα του γάμου στο τζακούζι, η άφαντη Μελίνα Μακρή και τα άδεια φακελάκια

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η πρώτη νύχτα του γάμου στο τζακούζι, η άφαντη Μελίνα Μακρή και τα άδεια φακελάκια

Tα σκαλιά της εκκλησία ανέβηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκέμβρη παρουσία καλών της φίλων και συναδέλφων. Η πρώην παίκτρια του Survivor παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νεκτάριο Λεμονίδη.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9/11 η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο αγαπημένος της Νεκτάριος Λεμονίδης.

Την επόμενη μέρα από το μυστήριο το ζευγάρι αποκάλυψε τα ευτράπελα του γάμου τους αλλά και το πως πέρασαν την πρώτη νύχτα του γάμου.

«Περιμέναμε την Μελίνα Μακρή να τραγουδήσει με τον Ζερό το «Πιο ψηλά» καθώς μπαίναμε εμείς και ήταν άφαντη. Δεν ήρθε, ενώ της κάναμε πόσες κλήσεις και δεν απάντησε ποτέ. Ούτε σήμερα το σήκωσε, δεν ξέρω τι γίνεται. Νομίζω ότι η Νικολούλη πρέπει αν τη ψάξει» είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην κάμερα του Alpha και συνέχισε: «Δεν θα πούμε ονόματα, αλλά κάποιοι έδωσαν κενό φάκελο και κάποιοι δεν έδωσαν καν φάκελο».

«Την πρώτη νύχτα του γάμου ήμασταν στο τζακούζι μέχρι τις 05.30 το πρωί. Ήταν πολύ ρομαντικά και πριν το τζακούζι και μετά» πρόσθεσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ενώ ο Νεκτάριος Λεμονίδης απάντησε: «Δεν είχαμε πολύ χρόνο, κάτι κάναμε».

H εντυπωσιακή 8ώροφη τούρτα γάμου

Οκτώ ορόφους είχε η εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα που έκοψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης όπως συνηθίζεται τη βραδιά του γάμου.

Η τούρτα ήταν λευκή και είχε πάνω της μοναδικό στολίδι τα μονογράμματα των νεονύμφων.

Τη νύφη συνόδευσε ο καλός της φίλος Zeraw από τους Vegas. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 18:00 όμως καθυστέρησε λίγο λόγω βροχής.

Δείτε βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv: