GOSSIP

Μάνος Πίντζης: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η εποχή που χώρισα, δεν θέλω να τη θυμάμαι»

Μάνος Πίντζης: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η εποχή που χώρισα, δεν θέλω να τη θυμάμαι»

Ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης μίλησε για την περίοδο του χωρισμού του που επισκέφθηκε ψυχολόγο και για την ανάγκη του να είναι δίπλα στα παιδιά του καθημερινά.

Ο Μάνος Πίντζης σε συνέντευξη που παραχώτησε μίλησε για τον χωρισμό του και τον τρόπο που τον αντιμετώπισε, τα παιδιά του.

«Δεν υπάρχει συνταγή του πώς να είσαι μπαμπάς και πώς να είσαι μαμά. Καθημερινά πρέπει να είσαι εκεί για τα παιδιά σου, ό, τι και αν χρειαστούν. Δεν διδάσκεται το να είσαι γονιός. Απλά σου συμβαίνει και όταν σου συμβαίνει πρέπει να είσαι εκεί. Δεν θα σου πει κανένας γονιός ότι ήταν 100% εκεί. Εγώ έχω λείψει 4 μήνες για δουλειές στο εξωτερικό αλλά πάντα προσπαθώ να έχω καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά μου», είπε αρχικά στην τηλεόραση του Mega.

Ο ίδιος ανέφερε πως ήταν πολύ δύσκολη η εποχή του χωρισμού του αναφέροντας: «Ωχ Παναγία μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη εποχή, πάρα πολύ δύσκολη. Δεν θέλω να τη θυμάμαι, αλλά από την άλλη... Όταν χωρίζεις δύο πράγματα τυχαίνουν και όταν είσαι πολύ συναισθηματικά δεμένος με τα παιδιά σου, ή καταστρέφεσαι σε καταστρέφει η αρνητική ψυχολογία σου ή λές "Όχι, δεν θα με καταστρέψει γιατί πρέπει να είμαι εκεί για τα παιδιά. Πρέπει να ανθίσω, να κάνω πράγματα. Γιατί πραγματικά το πιο εύκολο είναι να καταστραφείς. Πήγα να συμβουλευτώ κάποιον, φίλο-ψυχολόγο αλλά φυσικά με έδιωξε. Μου είπε ότι δεν είχα τίποτα, και ότι είναι πολύ φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει, απλώς πρέπει να στηρίξω τον Μάνο, να μαζέψω τα κομμάτια μου και να ασχοληθώ με τα παιδιά μου. Θέλουν έναν μπαμπά δυνατό».

Και πρόσθεσε: «Ενώ, όταν νομίζεις ότι έχεις τελειώσει μετά τον χωρισμό ότι εγώ ξανά με γυναίκα; Εγώ να ερωτευτώ; Εγώ, η αγάπη τέλειωσε. Πάντα το σκέφτεσαι, αλλά σε δεύτερη μοίρα. Πάντα προηγούνται οι ζωές των παιδιών σου».