GOSSIP

Στέλιος Διονυσίου: Αποκάλυψε την ιεροτελεστία που ακολουθούσε ο πατέρας του πριν βγει στην πίστα

Στέλιος Διονυσίου: Αποκάλυψε την ιεροτελεστία που ακολουθούσε ο πατέρας του πριν βγει στην πίστα

Ο Στέλιος Διονυσίου αναφέρθηκε στον πατέρα του, Στράτο, και την ιεροτελεστία που ακολουθούσε πριν βγει στην πίστα.

Ο Στέλιος Διονυσίου, παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου. Ο τραγουδιστής, μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε στον πατέρα του, Στράτο, και την ιεροτελεστία που ακολουθούσε πριν βγει στην πίστα.

«Υπήρχε μία ιεροτελεστία όσον αφορά στην ενδυμασία του πάτερα μου, πριν βγει στην πίστα. Ο πατέρας μου ήξερε από την καλή κι από την ανάποδη, τι κοστούμι πρέπει να φοράει, πώς πρέπει να το φοράει, με το μαντιλάκι… Ο πατέρας μου φορούσε πρώτα τα παπούτσια ώστε να μη χρειαστεί να σκύψει και τσαλακωθεί το παντελόνι. Από τη στιγμή που έβαζε το σακάκι, δεν κουνούσε τα χέρια του για να μην κάνει τσάκιση το σακάκι», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου.

Και συνέχισε: «Φορούσε μία ειδική λακ στα μαλλιά. Αν τον ακουμπούσε κάποιος στο κεφάλι μπορεί και να τον σκότωνε. Ήταν μια ιεροτελεστία. Κάποια στιγμή είχε μπει ο Άγγελος στο καμαρίνι του πάτερα μας, τον χαιρέτησε και μετά δεν το θυμόταν, γιατί τόσο ήταν αφοσιωμένος στο να ετοιμαστεί να βγει στην πίστα, μόνο εκείνο έβλεπε. Κάποιος θαμώνας πήγε να του πιάσει τα μαλλιά και ήταν σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα».

Κλείνοντας, ο Στέλιος Διονυσίου αποκάλυψε δύο τραγούδια που δεν ήθελε να τραγουδήσει αρχικά ο πατέρας του: «Ο Γιάννης Πάριος είχε τραγουδήσει στον πάτερα μου το “Τα πήρες όλα και έφυγες” ήταν διστακτικός αλλά τον παρακάλεσαν και τελικά το είπε. Ο πατέρας μου θεωρούσε το “Εγώ να δεις”… γλυκανάλατο, αλλά φαντάσου να μην έλεγε και αυτό το τραγούδι, που έγινε τεράστια επιτυχία, που έχει γίνει και σλόγκαν μεγάλο: “Μου λες μ’ αγαπάς, εγώ να δεις”».