GOSSIP

Πώς λύθηκε η «παρεξήγηση» Πλούταρχου - Αρναούτογλου

Πώς λύθηκε η «παρεξήγηση» Πλούταρχου - Αρναούτογλου

Τραγουδιστής και παρουσιαστής έδωσαν τις «εξηγήσεις» τους

«Έσβησε» εν τη γενέσει της η φωτιά που πήγε να ανάψει στη showbiz ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιάννη Πλούταρχο με αφορμή δηλώσης του παρουσιαστή από τα μικρόφωνα της ραδιοφωνικής εκπομπής του, ότι δεν θα ξανακαλέσει τηλεοπτικά τον τραγουδιστή γιατί έχει θέματα μαζί του.

«Έχω τα θέματά μου μαζί του», είχε αναφέρει ο παρουσιαστής, προσθέτοντας: «Δεν θέλω να έρθει καλεσμένος, δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου» ήταν η δήλωση του παρουσιαστή.

Μία ημέρα αργότερα η παραλίγο «παρεξήγηση» λύθηκε και από τις δύο πλευρές

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε σχετική ερώτηση απάντησε πως ο Γρηγόρης απλά τρολάρει: «Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας, αλλά τον αγαπώ πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης, παιδιά, είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει, θα πάω. Άντε ρε Γρηγορή… Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως μεταξύ μας. Εγώ τον Γρηγόρη τον έχω δει δυο φορές σε όλη μου τη ζωή. Θέλω να πάω καλεσμένος, αλλά δεν με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση με τον Γρηγόρη, σας κοροϊδεύει», δήλωσε ο τραγουδιστής, κλείνοντας το θέμα από την πλευρά του.

Νωρίτερα, ωστόσο και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τη ραδιοφωνική εκπομπή του, αναφέρθηκε στο θέμα, διευκρινίζοντας ότι έκανε πλάκα.

«Εννοείται ότι κάνω πλάκα για τον Γιάννη Πλούταρχο. Ρε παιδιά, μην ψάχνεστε στα καλά καθούμενα. Από την άλλη, πρέπει να σκέφτομαι κι εγώ διπλά και τριπλά τι λέω όταν πάω να κάνω πλάκα. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος και θαυμάζω τόσο πολύ τον Πλούταρχο σε ό,τι αφορά τον τρόπο της οικογένειάς του, και τους έδωσα συγχαρητήρια σαν γονείς. Έλα Παναγία μου. Γιάννη, να είσαι καλά όπου κι αν είσαι. Δεν τον έχουμε καλέσει ποτέ στην εκπομπή. Δεν τον κάλεσα γιατί δε βγαίνει… Φιλιά πολλά στον Γιάννη Πλούταρχο. Να είναι καλά και αυτός και η οικογένειά του, που τη θαυμάζω ιδιαίτερα» ξεκαθάρισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.