GOSSIP

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινήθηκε με τον γιο της - «Δεν έχει μιλήσει ποτέ στη ζωή του για μένα»

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινήθηκε με τον γιο της - «Δεν έχει μιλήσει ποτέ στη ζωή του για μένα»

Ο μικρός γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, μίλησε για τη μητέρα του με τα καλύτερα λόγια, η έκπληξη όμως ήταν ότι δεν έχει βγει ποτέ ξανά στην κάμερα

Η Δέσποινα Μοιραράκη σε δηλώσεις που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο βίντεο με τον μικρότερο γιο της, Τάσο να μιλά για εκείνη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη παρακολούθησε συγκινημένη το βίντεο και αμέσως μετά, ανέφερε, «Αγόρι μου. Πως το κάνατε αυτό; Αυτός ο γιος μου δεν έχει μιλήσει ποτέ στη ζωή του για μένα. Ποτέ. Πώς έμαθε ότι θα είμαι εδώ; Ποτέ στη ζωή του δεν έχει μιλήσει ο Τάσος για μένα. Α, γι’ αυτό μου είπες ότι μου έχεις μια μεγάλη έκπληξη».

Λίγο μετά, η Μαρία Μπακοδήμου της είπε ότι της έχει στείλει ακόμα ένα βίντεο με τη Δέσποινα Μοιραράκη να σχολιάζει αμέσως μετά, «Θα σας πω κάτι. Για μένα, είναι ακόμα ο Τασούλης μου. Αυτό το παιδί πραγματικά, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί. Είναι ικανός να βρει στη Σαχάρα, μέσα στην έρημο, να βρει νερό. Είχε ένα σοβαρό ατύχημα στη ζωή του και πραγματικά του έσωσα τη ζωή. Μετά ήταν και ένα άλλο πράγμα».

Ο μικρός γιος της, Τάσος, μίλησε στο βίντεο της εκπομπής «Γεια σου» για τη μητέρα του με τα καλύτερα λόγια, η έκπληξη όμως ήταν ότι δεν έχει βγει ποτέ ξανά στην κάμερα!

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή μετά τον χαμό του συζύγου της

Η Δέσποινα Μοιραράκη, το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα για όλα. Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο χρόνια, προχωρώντας σε παραπάνω αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή μετά τον χαμό του.

«Φτάνουμε σχεδόν τα δύο χρόνια από τον χαμό του συζύγου μου. Αυτή η απώλεια ποτέ δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Πάντα θα είναι στην ψυχή μου και στο μυαλό μου και αν θα έλεγα κάτι άλλο θα ήταν ψέματα. Μου λείπει η φυσική του παρουσία, μου λείπει αυτό το νοιάξιμο, η φροντίδα του, η αγκαλιά του, η προστασία του. Δεν θέλω να είμαι μόνη μου», είπε αρχικά για τον άντρα που έχασε. Και επισήμανε: «Με φλερτάρουν οι άνδρες, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω βγει κάποιο ραντεβού. Θα σου πω τι συμβαίνει. Οι άνδρες συνήθως με φοβούνται. Ο Γιάννης, εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν δείλιασε, είχε αυτοπεποίθηση, είχε έρθει και με άρπαξε. Αυτός, λοιπόν, που θα έρθει στη ζωή μου, πρέπει να με αρπάξει, να με διεκδικήσει, να μη σκεφτεί ή φοβηθεί ότι είμαι η Δέσποινα Μοιραράκη. Στη ζωή μου είμαι πολύ απλός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν θα έκανα τρίτο γάμο. Δεν είμαι αρνητική. Αυτά όλα μόνο ο Θεός τα ξέρει». «Τα παιδιά μου θέλουν να φτιάξουν τη ζωή μου. Και ο μεγάλος μου γιος και ο μικρός μου είπαν "μαμά μας, η ζωή σου ανήκει"», κατέληξε.