GOSSIP

Σοκάρει η εικόνα του Τζακ Νίκολσον – Αγνώριστος ο διάσημος ηθοποιός (pic)

Σοκάρει η εικόνα του Τζακ Νίκολσον – Αγνώριστος ο διάσημος ηθοποιός (pic)
EPA/PAUL BUCK

Να παρακολουθήσει αγώνα των Λέικερς επέλεξε ο Τζακ Νίκολσον σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του και κατάφερε να σοκάρει τους θεατές με την εμφάνισή του. Ο τρεις φορές νικητής των όσκαρ έχει γίνει αγνώριστος.

Στα δέκα χρόνια που έχει απομακρυνθεί από τον κινηματογράφο, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «El Resplandor» (Η Λάμψη), εξέπληξε με τα κιλά που έχει πάρει.

Ο διάσημος ηθοποιός, φωτογραφήθηκε με τον 26χρονο γιο του Ρέι στο Staples Center του Λος Άντζελες.

Στα στιγμιότυπα εμφανίζεται χαμογελαστός, ντυμένος στα μαύρα, απολαμβάνοντας τον αγώνα μεταξύ των Λέικερς και της ομάδας Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Κάποτε, όχι πολύ παλιότερα, θεωρείτο ο ακαταμάχητος γόης του Χόλλυγουντ. Κάτι που επιβεβαιώνει η μακρά λίστα των κατακτήσεών του. Σήμερα, ο Τζακ Νίκολσον, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, παραδέχεται πως φοβάται να πεθάνει μόνος καθώς η σαγήνη του έχει πια ξεθωριάσει και οι κυρίες δεν τον προτιμούν πια...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πριν λίγα χρόνια, σε μία κρίση παρορμητισμού στο αμερικανικό περιοδικό Closer, ο ομολόγησε πως οι γυναίκες δεν τον εμπιστεύονται λόγω της φήμης του. Πρόσθεσε πως θα ήθελε ένα τελευταίο «ρομάντζο» αλλά, όπως λέει, δεν τρέφει ψευδαισθήσεις και δεν είναι αισιόδοξος πως μπορεί να συμβεί.

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός λέει πως οι σχέσεις δεν είναι «δεδομένες», αφού οι άνθρωποι είναι περίπλοκα και μπερδεμένα όντα ενώ, εν είδει αυτό – συγχώρεσης, παραδέχεται: «Δεν κάνουμε πάντα το σωστό. Δε λέμε πάντα το σωστό και δεν συμπεριφερόμαστε με τον τρόπο που θα έπρεπε».