GOSSIP

Σοκάρει Έλληνας ηθοποιός: «’Έφθασα να ζυγίζω 145 κιλά» (pics)

Σοκάρει Έλληνας ηθοποιός: «’Έφθασα να ζυγίζω 145 κιλά» (pics)
Ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του
pixabay

Για το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το βάρος του μίλησε γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Λοιπόν». Ο αγαπημένος ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι έφθασε να ζυγίζει 145 κιλά.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν το βάρος του επηρέασε την πορεία της καριέρας του ανέφερε: «Τα κιλά είναι μια συνεχής πάλη, μια φυσαρμόνικα που δεν σταματάει ποτέ. Ήμουν πάντα ένα παιδί, στρουμπουλό, όπου από την εφηβεία και μετά άρχισα να παίρνω παραπάνω… διαστάσεις. Όταν πήγα φαντάρος και μπήκα στο Εθνικό Θέατρο, εκεί έκανα τη μεγάλη δίαιτα. Πήγα σε κέντρο αδυνατίσματος και ξαφνικά από 110 κιλά γίνομαι 75, ήμουν άλλος. “Πέταγα” στο πρώτο έτος της σχολής ήρθα τελευταίος και στο δεύτερο ήρθα πρώτος στην επίδοση, διάφορα τέτοια ακόμα και στην υποκριτική. Λόγω κιλών, στο χορό, στην ξιφασκία, ήμουν άλλος άνθρωπος».

Η χειρότερή του περίοδος όμως ήταν το περσινό καλοκαίρι. «Το καλοκαίρι που μας πέρασε το βάρος μου έφτασε στα 145 κιλά, τα περισσότερα που είχα ποτέ, δεν μπορούσα να περπατήσω», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε στη gallery ποιος είναι:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σε ψυχιατρική κλινική πασίγνωστη τραγουδίστρια (pics)

Survivor: Χαμός με Δαλάκα - Ατακάν - Η ατάκα που «πάγωσε» τους παίκτες (pics)