GOSSIP

Αποκάλυψη – σοκ από παίκτη του MasterChef: «Έτρωγα ξύλο για τρία χρόνια» (pics)

Αποκάλυψη – σοκ από παίκτη του MasterChef: «Έτρωγα ξύλο για τρία χρόνια» (pics)

Παίκτης του MasterChef  περιέγραψε σε συνέντευξή του τα δύσκολα χρόνια που πέρασε

Mπήκε στο ριάλιτι μαγειρικής για να κερδίσει εμπειρίες και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα «MasterChef». Αγάπησε τη μαγειρική εξαιτίας ενός ανθρώπου, που πίστεψε σε εκείνον και μαζί με τους δικούς του τον βοήθησαν να μπει στο παιχνίδι. Για εκείνον η μαγειρική είναι συναισθήματα, ζεστασιά, έρωτας, αφοσίωση και πειθαρχία.

Πρόσφατα, ο παίκτης του MasterChef σε συνέντευξη του μίλησε ανοιχτά για το bullying που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στo σχολείο.

«Μέχρι και ξύλο έχω φάει, βρισιές για τρία χρόνια συνεχόμενα όσο ήμουν στο σχολείο. Με χτυπούσαν. Αλλά δεν ήθελα να το καταγγείλω επειδή ξέρω πως παίρνει χρόνο αυτή η διαδικασία και θα έμπαινα σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση», αποκάλυψε ο παίκτης του MasterChef.

«Είχα δύο επιλογές: Είτε να σταματούσα κάπου στη μέση, να έλεγα πως δεν αντέχω άλλο το bullying και να έχανα τη συνέχεια μου στη μαγειρική και τον εαυτό μου ή να έβαζα πείσμα για να καταφέρω τουλάχιστον να τελειώσω τη σχολή και να προσπαθήσω να φτιάξω το μέλλον που ήθελα για μένα», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του.

Δείτε στην gallery ποιος είναι ο παίκτης:

Διαβάστε επίσης:

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Δες ΕΔΩ αν κέρδισες τα 1.000 ευρώ

Ανατροπή με την τιμή του πιτόγυρου: «Παγώνει» η αύξηση - Πόσο θα πωλείται

Σχετικές ειδήσεις