GOSSIP

Κρήτη: Γάμος… πολλών αστέρων με κουμπάρα τη Μαρία Μενούνος (pics)

Κρήτη: Γάμος… πολλών αστέρων με κουμπάρα τη Μαρία Μενούνος (pics)
Ανάμεσα στους καλεσμένους και άλλα πρόσωπα της showbiz
neakriti.gr

Λάμψη, αστραφτερά χαμόγελα και… άρωμα Αμερικής γέμισε ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στη Νέα Αλικαρνασσό Κρήτης, όπου η Ήρα Βουτσαλά και ο Σωτήρης Κυρανάκος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Κουμπάρα είναι η λαμπερή παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, η οποία συνδέεται με το ζευγάρι με μια βαθιά φιλία, και πριν από μήνες την είχαν παντρέψει με τον αγαπημένο της Κέβιν. Επίσης κουμπάρος του ζευγαριού είναι και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Το ραντεβού λοιπόν για το γάμο δόθηκε στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου (04/05/2019) όπου πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται από νωρίς προκειμένου να παραβρεθεί στην όμορφη στιγμή που ζευγαριού που αποφάσισε να ενώσει τις ζωές του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και πρόσωπα της showbiz, όπως η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς, ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ μετά της συζύγου του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι του γάμου βρέθηκε και ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος θα διασκέδαζε τους καλεσμένους.

Δείτε στην galley φωτογραφίες από τον γάμο:

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Serial killer Κύπρος: «Πάγωσε» το αίμα των δυτών – Ανασύρθηκε νέα βαλίτσα από τη λίμνη του «θανάτου»

Τροχαίο - ΣΟΚ για Έλληνα τραγουδιστή: Εσπευσμένα στην Εντατική - Κρίσιμη η κατάστασή του (pics)

Σχετικές ειδήσεις