Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Βασίλης Καρράς: «Καιρός ήταν να με δείτε ξανά - Δε φαίνεται ότι είμαι πάρα πολύ καλά;»

Newsbomb

Ο Βασίλης Καρράς μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε με την υγεία του επιστρέφει πιο ανανεωμένος και δημιουργικός από ποτέ.

Μετά από αρκετούς μήνες- έχοντας χάσει αρκετά κιλά και φανερά ευδιάθετος - ο Βασίλης Καρράς εμφανίζεται στην κάμερα και δηλώνει «πάρα πολύ καλά».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστής γκαλερί στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε: «Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω».

«Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς. Θα είναι μία συναυλία προς το τέλος μου, ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι» πρόσθεσε ο Βασίλης Καρράς.

Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές, ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε με χιούμορ: «Με πιάνει φαγούρα με αυτά. Άστο τώρα».