ΓΥΝΑΙΚΑ

Δύο νέα καταστήματα για τον Versace σε Ντουμπάι και Μόσχα

Δύο νέα καταστήματα για τον Versace σε Ντουμπάι και Μόσχα

Ο διάσημος οίκος στοχεύει πλέον στην Ασία με στόχο την επέκταση της λιανικής του πώλησης.

Ο πολυτελής οίκος με έδρα το Μιλάνο, εγκαινίασε πρόσφατα δύο νέα καταστήματα, το ένα στο Ντουμπάι και το άλλο στη Μόσχα.

Σχεδιασμένη από τον Γάλλο αρχιτέκτονα Gwenael Nicolas, ιδρυτή του πολυεπιστημονικού δημιουργικού στούντιο Curiosity με έδρα το Τόκιο, η νέα ναυαρχίδα της Versace στα Εμιράτα βρίσκεται στο πολυτελές εμπορικό κέντρο Dubai Mall.

Η μονάδα χαρακτηρίζεται από μια λευκή μαρμάρινη πρόσοψη, που στεγάζει ένα χρυσό λογότυπο τοποθετημένο ακριβώς πάνω από μια γυάλινη είσοδο που διαθέτει λαβές σχήματος Barocco V.

Στο εσωτερικό, η λεπτότητα του λευκού μαρμάρου αντισταθμίζεται από μαλακά χαλιά και βελούδινες πολυθρόνες σε μπλε χρώμα ενώ μια εγκατάσταση χρυσών περσίδων μαζί με μια 3-D εικονική Μέδουσα, ορίζουν την οροφή.

Στη Μόσχα, η Versace επέλεξε το high-end εμπορικό κέντρο Barvikha Luxury Village. Εκεί το μάρμαρο συνδυάζεται με έθιμο ξύλινο δάπεδο ευκαλύπτου και γυαλιστερά γυάλινα πάνελ διακοσμημένα με χρυσό μέταλλο.

Όπως αναφέρθηκε, η Versace, η οποία αγοράστηκε από την Capri Holding Ltd. τον Δεκέμβριο του 2018, δημιούργησε φέτος συνολικά έσοδα ύψους 195 εκατομμυρίων δολαρίων, σε σύγκριση με 228 εκατομμύρια δολάρια πριν από ένα χρόνο. Τα καθαρά κέρδη ήταν 20 εκατομμύρια δολάρια, από μόλις 9 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι.