ΓΥΝΑΙΚΑ

Gold: Η πρόταση όλων των μεγάλων οίκων γι' αυτή τη σεζόν

Gold: Η πρόταση όλων των μεγάλων οίκων γι' αυτή τη σεζόν
instagram/goldpassion2020

Το χρυσό είναι με διαφορά το πιο glam χρώμα του φετινού χειμώνα

Την προηγούμενη σεζόν τα metallics πρωταγωνίστησαν στις συλλογές όλων των μεγάλων οίκων με το ασημί χρώμα να βρίσκεται σχεδόν παντού. Όπως φαίνεται φέτος το χρυσό έρχεται για να μείνει ως η απόλυτη, κεντρική μεταλλική απόχρωση σε ρούχα, παπούτσια και γυναικεία αξεσουάρ.

Το χρυσό είναι ένα χρώμα που μπορείς να φορέσεις σε μία βραδινή έξοδό ή σε ένα πιο επίσημο event για να τραβήξεις τα βλέμματα και να ξεχωρίσεις. Φέτος αποτελεί πρόταση των περισσότερων οίκων και brands. Άλλωστε ένα ολόχρυσο φόρεμα είναι πάντα μία σχετικά safe και ταυτόχρονα φανταστική επιλογή για μια πιο ιδιαίτερη περίσταση.

Aυτό που πρέπει πάντα εσύ να κάνεις είναι να προσαρμόζεις τα fashion trends πάνω στο δικό σου προσωπικό στυλ και χαρακτήρα. Αυτό το χειμώνα φορέματα που παραπέμπουν σε τσάρλεστον με επιρροές της δεκαετίας ’20, εντυπωσιακά σακάκια, φούστες και πρωτότυποι συνδυασμοί που φτιάχνουν έναν πιο gypsy χαρακτήρα, μας καλούν να τα ανακαλύψουμε, εμπλουτίζοντας κομψά τη γκαρνταρόμπα μας.

Το χρυσό χρώμα είναι ξεχωριστό και άκρως εντυπωσιακό, πρέπει όμως να συνδυαστεί σωστά ώστε να μην δείχνει υπερβολικό και αντιαισθητικό. Τόλμησε να εντάξεις χρυσά αξεσουάρ όπως τσάντες στα μονόχρωμα σύνολά σου για να κλέψεις τα βλέμματα και να κάνεις τη διαφορά. Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό απευθείας από τις πασαρέλες όλων των μεγάλων οίκων.