ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα ήθελε να συνεχίσει ως ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα ήθελε να συνεχίσει ως ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ

Ο ντετέκτιβ που αγαπήθηκε... επιστρέφει!

Μπορεί να πετάει το κοστούμι του Τζέιμς Μποντ ο Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά είναι έτοιμος να κρατήσει αυτό του ντετέκτιβ.

Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το εάν θα ήθελε να ξαναυποδυθεί τον Μπενουά Μπλανκ στη συνέχεια της ταινίας «Στα μαχαίρια» απάντησε με ενθουσιασμό: «Φυσικά. Θα πετούσα πάνω από το φεγγάρι. Θέλω να πω ότι θα έκανα τα πάντα για τον Ράιαν. Αν γράψει κάτι, θα το κάνω. Φυσικά. Γιατί να μην θέλω; Πέρασα τόσο καλά όταν το έκανα. Αυτός είναι ο στόχος κάθε φορά, σε κάθε δουλειά. Ήταν σπάνιο αυτό που έγινε στην ταινία και ήταν τόσο ωραίο».

Από την πλευρά του και ο Ράιαν Τζόνσον που έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία «Στα μαχαίρια» δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα ήθελε να κάνει τη συνέχεια της ταινίας.

«Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν: Πρώτα απ’ όλα πρέπει να γράψω ένα σενάριο που να αξίζει τον κόπο, οπότε θα δούμε», δήλωσε ο Τζόνσον, που είναι υποψήφιος στην κατηγορία του σεναρίου για την ταινία «Στα μαχαίρια».

«Δεν θέλω να προκαταβάλλω κανέναν, αλλά είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω. Πρώτα απ’ όλα επειδή είχα τόσο καλή και διασκεδαστική συνεργασία με τον Ντάνιελ και δεύτερον επειδή θα επαναλάβουμε αυτό που είχε κάνει η Αγκάθα Κρίστι με τον Πουαρό και την Μις Μαρπλ, απλώς με μία διαφορετική προσέγγιση στο θέμα με τον Μπενουά Μπλανκ ως ντετέκτιβ. Οι επιλογές μου φαίνονται ατελείωτες με τρόπο που είναι πραγματικά συναρπαστικός», δήλωσε ο Τζόνσον.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Με λίγες νεφώσεις και πολλά μποφόρ η Πέμπτη (pics)

Εφημερίδες: Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (23/01/2020)