ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα φιλανθρωπικό show αφιερωμένο στους ήρωες της πρώτης γραμμής

Ένα φιλανθρωπικό show αφιερωμένο στους ήρωες της πρώτης γραμμής

Μια εναλλακτική συναυλία για καλό σκοπό.

Η περίοδος που διανύουμε είναι αναμφίβολα μια περίοδος γεμάτη άγχος και στενοχώριες, πάντα όμως υπάρχουν άνθρωποι σε τέτοιες καταστάσεις που δίνουν μια μικρή λάμψη στην καθημερινότητα. Σε αυτό το σημείο πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε ότι οι πρωταγωνιστές της περιόδου του… κορονοϊού είναι όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν τη δική τους μάχη για το κοινό καλό. Δεν πιστεύεις ότι ήρθε η στιγμή να τους ευχαριστήσουμε;

Μια ιδιαίτερα συγκινητική πρωτοβουλία είναι ήδη στα σκαριά και αναφερόμαστε σε ένα φιλανθρωπικό show που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου, την Ημέρα των Ευχαριστιών, στον ιστότοπο live.nurseheroes.org.

Σίγουρα οι αφανείς ήρωες της πανδημίας είναι όλοι εκείνοι που μέρα- νύχτα πολεμούν τον κορονοϊό δίχως κανένα συμφέρον. Λοιπόν αυτή η… εναλλακτική συναυλία με τίτλο «NURS HEROES» έχει σκοπό να αποδώσει φόρο τιμής σε αυτούς τους ανθρώπους με το τεράστιο μεγαλείο ψυχής και φυσικά να συγκεντρώσει κάποιο κεφάλαιο ώστε να ενισχυθούν τα προγράμματα που αφορούν τόσο νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και παιδιά.

Στο show αυτό θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μεγάλοι καλλιτέχνες μερικοί εκ των οποίων είναι και οι: Andrea Bocelli, Céline Dion, Stevie Wonder, Maluma. Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί από τους Whoopi Goldberg, Oprah Winfrey και Billy Crystal, ενώ η παραγωγή είναι του βραβευμένου με Grammy, όχι μια, ούτε δύο, αλλά 19 φορές, μουσικού και παραγωγού, Emilio Estefan.