ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνει Σπίαρς - Το πρώτο μήνυμα μετά την κατάθεσή της: «Ντρεπόμουν να μιλήσω για ό,τι μου συνέβη»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θέλησε να απευθυνθεί στους φαν για να απολογηθεί
AP

H διάσημη ποπ σταρ ζητάει συγγνώμη που προσποιείτο πως ήταν καλά.

Μερικές ώρες μετά τη συγκλονιστική κατάθεση της στο δικαστήριο με αίτημα να σταματήσει η 13χρονη κηδεμονία του πατέρα της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απευθύνθηκε στους θαυμαστές της με μια μακροσκελή ανάρτηση της στο Instagram.

Η διάσημη ποπ σταρ θέλησε να απολογηθεί στους φαν που «προσποιείτο ότι η ίδια ήταν καλά τα τελευταία δύο χρόνια».

Στο κείμενο της η 39χρονη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θέλω απλώς να σας πω ένα μικρό μυστικό. Πιστεύω ότι ως άνθρωποι όλοι θέλουμε μια παραμυθένια ζωή και από όσα δημοσιεύω, η ζωή μου μοιάζει να είναι υπέροχη.

Αυτό ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά της μητέρας μου. Ανεξάρτητα από το πόσο χάλια ήταν μια μέρα όταν ήμουν νεότερη, για χάρη μου αλλά και για χάρη των αδελφών μου πάντα προσποιούταν ότι όλα ήταν εντάξει.

Σας το αναφέρω γιατί δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι η ζωή μου είναι τέλεια, επειδή ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΥΛΟΥ και αν έχετε διαβάσει κάτι για μένα στις ειδήσεις αυτή την εβδομάδα προφανώς τώρα γνωρίζετε πραγματικά ότι δεν είναι!».

Η Μπρίτνεί Σπίαρς συνέχισε την ανάρτησή της ζητώντας συγγνώμη από τους φαν της, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Ζητώ συγνώμη που προσποιούμουν ότι ήμουν καλά τα τελευταία δύο χρόνια. Το έκανα από υπερηφάνεια και ντρεπόμουν να μοιραστώ αυτό που μου συνέβη. Αλλά αλήθεια, ποιος δεν θέλει να έχει λίγο λάμψη στον λογαριασμό του στο Instagram!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το να προσποιούμαι ότι είμαι καλά στην ουσία με βοήθησε. Έτσι αποφάσισα να αναρτήσω αυτό το κείμενο σήμερα γιατί αν περνάς μέσα από την κόλαση...

Νιώθω πως το Instagram με βοήθησε να βρω μια διέξοδο, να μοιραστώ την παρουσία μου, την ύπαρξή μου και απλά να νιώσω ότι έχω σημασία, παρά τα όσα περνούσα και ξέρετε δούλεψε αυτό. Έτσι αποφάσισα να αρχίσω να διαβάζω περισσότερα παραμύθια!».

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για πάνω από 20 λεπτά περίπου κατέθετε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες περιγράφοντας όσα ζει εδώ και 13 χρόνια κάτω από την ασφυκτική κηδεμονία του πατέρα της. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον υπερβολικό έλεγχο που ασκεί πάνω στην ίδια, την καριέρα και τη ζωή της υποστηρίζοντας πως της έχει καταργήσει θεμελιώδη δικαιώματα.

Μεταξύ άλλων η Σπίαρς αποκάλυψε ότι δεν της επιτρέπεται να παντρευτεί και να κάνει παιδί, να βλέπει τους φίλους της ή να βγαίνει με τον σύντροφό της, ενώ ανέφερε ότι η ίδια δεν έχει κανένα έλεγχο της περιουσίας και της καριέρας της.

«Θέλω απλώς να πάρω τη ζωή μου πίσω. Έχουν περάσει 13 χρόνια. Ως εδώ», ξέσπασε η Σπίαρς στο δικαστήριο εκφράζοντας την επιθυμία να μηνύσει την οικογένειά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπρίτνεϊ έχει στο πλευρό της τους θαυμαστές της οι οποίο έχουν δημιουργήσει μια εκστρατεία υποστήριξης και διαμαρτυρίας με το hashtag #FreeBritney.

Μετά την κατάθεση της, ορισμένα από τα πιο γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Μαράι Κάρεϊ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, κ.ά., με αναρτήσεις τους στα social media, τάχθηκαν στο πλευρό της δηλώνοντας τη συμπαράσταση και την υποστήριξή τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Η συγκλονιστική κατάθεση στο δικαστήριο: «Θέλω να πάρω τη ζωή μου πίσω»