ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σκέφτεται να εγκαταλείψει τη μουσική

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
AP

Σύμφωνα με ξένα δημοσίευματα η απόφαση της Μπρίνεϊ Σπίαρς να αποσυρθεί οδήγησε και στην παραίτηση του μάνατζερ της.

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς σκέφτεται να εγκαταλείψει την καριέρα της και να αποχωρήσει από τη μουσική σκηνή, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Μάλιστα, ο επί χρόνια μάνατζερ της ποπ σταρ, Λάρι Ρούντολφ, φέρεται να έχει υποβάλλει την παραίτηση σου μέσω επιστολής του προς τους κηδεμόνες της τραγουδίστριας, Τζέιμι Σπίαρς και Τζόντι Μοντγκόμερι.

Στην επιστολή του ο Ρούντολφ μεταξύ άλλων ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία επικοινωνία με την Σπίαρς εδώ και δυόμιση περίπου χρόνια.

«Νωρίτερα σήμερα, ενημερώθηκα πως η Μπρίτνεϊ έχει εκφράσει την πρόθεσή της να αποσυρθεί και επισήμως», ανέφερε στην επιστολή του ο Ρούντολφ σπεύδοντας παράλληλα να εξηγήσει ότι ουδέποτε υπήρξε ο ίδιος μέρος της κηδεμονίας και των δραστηριοτήτων αυτής και πως το έργο του κάλυπτε μόνο το κομμάτι της επαγγελματικής της καριέρας.

«Ως μάνατζέρ της, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ, να παραιτηθώ από την ομάδα της καθώς οι υπηρεσίες μου δεν χρειάζονται πλέον» προσθέτει στο κείμενό του.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ρούντολφ υπήρξε συνεργάτης της τραγουδίστριας για 25 ολόκληρα χρόνια, πολύ πριν μάλιστα κυκλοφορήσει το πρώτο ντεμπούτο σινγκλ της με τίτλο Baby One More Time.

Ο μάνατζερ παρέμεινε στη θέση του ακόμα και όταν ξεκίνησε η κηδεμονία της Μπρίτνεϊ από τον πατέρα της το 2008. Ωστόσο το Deadline αναφέρει ότι απομακρύνθηκε από τη θέση του για ένα σύντομο διάστημα, μεταξύ 2007 και 2008.

«Πάντα θα είμαι πολύ περήφανος για όσα έχουμε καταφέρει αυτά τα 25 χρόνια μαζί. Εύχομαι στην Μπρίτνεϊ όλη την υγεία και την ευτυχία του κόσμου. Θα είμαι εκεί για εκείνη αν με χρειαστεί κάποτε ξανά, όπως ήμουν πάντα», καταλήγει στην επιστολή του ο Ρούντολφ.

Η απόφαση της Μπρίτνεϊ να εγκαταλείψει τη μουσική, έρχεται προφανώς μετά την απόφαση του δικαστηρίου του Λος Άντζελες να συνεχιστεί η κηδεμονία από τον πατέρα της. Μια κηδεμονία ιδιαίτερα ασφυκτική και καταπιεστική όπως την περιέγραψε η ίδια πρόσφατα στη συγκλονιστική κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Η συγκλονιστική κατάθεση στο δικαστήριο: «Θέλω να πάρω τη ζωή μου πίσω»

Μπρίτνει Σπίαρς - Το πρώτο μήνυμα μετά την κατάθεσή της: «Ντρεπόμουν να μιλήσω για ό,τι μου συνέβη»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δικαστικό «όχι» στο αίτημα να σταματήσει να ελέγχει τη ζωή της ο πατέρας της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εξελίξεις στο θέμα της κηδεμονίας καθώς γιγαντώνεται το κίνημα #FreeBritney