ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Last Duel: Επίσημο τρέιλερ για τη νέα επική ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ

The Last Duel

H ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και συγκεντρώνει ένα all star cast.

H 20th Century Studios έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, The Last Duel, και είναι όσο επικό το περιμέναμε!

Ο εμβληματικός σκηνοθέτης έχει συγκεντρώσει ένα all star cast στο νέο του φιλμ το οποίο περιλαμβάνει τους Άνταμ Ντράιβερ, Μπεν Άφλεκ, Ματ Ντέιμον και Τζόντι Κόμερ.

Το φιλμ βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και στο ομώνυμο βιβλίο του Έρικ Τζάγκερ.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη τοποθετείται στη Γαλλία του 14ου αιώνα. Η ιστορία εστιάζει στην τελευταία μονομαχία για λόγους τιμής. Συγκεκριμένα, ο ιππότης Jean De Carrouges (Ματ Ντέιμον) επιστρέφει από τον πόλεμο και μαθαίνει από τη σύζυγό του (Τζόνι Κόμερ) πως ένας -πρώην πλέον- φίλος του (Άνταμ Ντράιβερ) την έχει βιάσει. Κανείς δεν πιστεύει τη γυναίκα, ενώ ο σύζυγό της για να σώσει την τιμή του, ζητά από το βασιλιά να δώσει εντολή για μονομαχία με τον άλλο άνδρα. Αν χάσει, η σύζυγός του θα καεί στην πυρά για ψευδή κατηγορία.

Αξίζει να αναφέρουν ότι το σενάριο του φιλμ συνυπογράφουν οι πρωταγωιστές Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ μαζί τη Νικόλ Χολοφσένερ. Μάλιστα οι δυο καλοί φίλοι βάζουν μαζί την υπογραφή τους σε σενάριο 24 χρόνια μετά τον «Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ» που τους χάρισε και το αντίστοιχο Όσκαρ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 15 Οκτωβρίου.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.