ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ριάνα είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος!

Ριάνα
Η Ριάνα είναι πλέον η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός στον κόσμο
AP

Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία της Ριάνα ανέρχεται στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια!

Η επιχειρηματίας, ηθοποιός και τραγουδίστρια, Ριάνα, έγινε και επίσημα δισεκατομμυριούχος, χάρη στην επιτυχημένη εταιρεία καλλυντικών της, Fenty Beauty.

Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία της 33χρονης τραγουδίστριας αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι αγγίζει τα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που την κάνει την πλουσιότερη γυναίκα μουσικό στον κόσμο.

Παράλληλα, βρίσκεται δεύτερη στη λίστα με τις πιο πλούσιες γυναίκες από το χώρο της ψυχαγωγίας. Στην κορυφή τα τελευταία χρόνια βρίσκεται η πασίγνωστη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι.

Όπως σημειώνει το Forbes, το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της Ριάνα προέρχεται (όχι φυσικά από τη μουσική της) αλλά από την αξία της Fenty Beauty στην οποία της ανήκει το 50%. Το άλλο μισό ανήκει στη γαλλική εταιρεία LVMH. Τα κέρδη της 33χρονης από την εν λόγω εταιρεία ανέρχονται σε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια!

Παράλληλα, μέρος της περιουσίας της, 270 εκατομμύρια δολάρια, εκτιμάται ότι προέρχεται από το μερίδιό της στην εταιρεία εσωρούχων Savage x Fenty. Άλλα επιχειρηματικά εγχειρήματα που συνέβαλαν στην αύξηση των κερδών της περιλαμβάνουν τη φίρμα Fenty Skin και μια σειρά από δημοφιλή αρώματα.

Παρά τις όποιες παράλληλες δραστηριότητες η Ριάνα συνεχίζει να δηλώνει τραγουδίστρια. Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που ακούσαμε κάποιο δείγμα της μουσικής της ήταν το 2016 όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ Anti.

Για τις κακές γλώσσες ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε πως αυτό τον καιρό η τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα νέο μουσικό βίντεο με τον A$AP Rocky. Όπως έχει δηλώσει, κάποια στιγμή θα βάλει στα σκαριά και ένα νέο, ένατο άλμπουμ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.