ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Supergirl: Tίτλοι τέλους μετά την έκτη σεζόν της σειράς

Supergirl
Μετά από 6 χρόνια, η Μελίσα Μπενόιστ κρεμάει τη στολή της Supergirl

Η έκτη σεζόν του Supergirl θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Αυγούστου.

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά Supergirl του CW, θα ολοκληρωθεί με την προβολή της έκτης σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει 20 επεισόδια.

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν, η Μελίσα Μπενόιστ, η πρωταγωνίστρια της σειράς από το 2015, αποχαιρέτισε ηθοποιούς και τεχνικούς με μία ανάρτησή της στο Instagram.

«Σας ευχαριστώ για τα απίστευτα 6 χρόνια-το καστ που έγινε οικογένεια, όλοι όσοι εργάστηκαν στη σειρά, όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε εβδομάδα με την εβδομάδα αυτό είναι το τέλος για το supergirlcw», έγραψε η ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία με τους Τσάιλερ Λι και Ντέιβιντ Χέαργουντ.

Στο ίδιο ύφος ήταν και το ποστ του Brainaic 5 (Τζέσι Ραθ) στο Instagram. Aφού ανακοίνωσε το τέλος των γυρισμάτων, ο ηθοποιός ευχαρίστησε ηθοποιούς και συντελεστές.

Θυμίζουμε ότι το τέλος της σειράς είχε ανακοινωθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2020. Εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου The CW είχε δηλώσει στο περιοδικό People ότι το Supergirl θα τελείωνε με την προβολή της έκτης σεζόν.

Η σειρά βασίζεται στον ομώνυμο χαρακτήρα της DC Comics. Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε στο CBS, ενώ στη συνέχεια «μετακόμισε» στο CW. Τότε η Μπενόιστ είχε πει ότι έμεινε άφωνη από τον απίστευτο αντίκτυπο που είχε η σειρά στα νεαρά κορίτσια σε όλο τον κόσμο.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.