ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αποκαλύφθηκε ο τίτλος και το πρώτο τρέιλερ για το The Matrix 4!

The Matrix 4
Μπλε ή κόκκινο χάπι; Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη επιστροφή του The Matrix

To τέταρτο κεφάλαιο του The Matrix θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 22 Δεκεμβρίου.

Ευχάριστα νέα για την τέταρτη ταινία The Matrix, καθώς η Warner Bros. αποκάλυψε στο CinemaCon στο Λας Βέγκας, τον τίτλο και το πρώτο τρέιλερ του επερχόμενου φιλμ!

Το τέταρτο κεφάλαιο έρχεται λοιπόν ως The Matrix: Resurrections. Καθώς δεν έχουν κυκλοφορήσει τα πλάνα από το τρέιλερ, θα σας περιγράψουμε εν συντομία, όσα παρουσιάστηκαν στο βίντεο που προβλήθηκε στο CinemaCon. To τρέιλερ ξεκινάει με τον Νίο (Κιάνου Ριβς) ρωτάει τον ψυχολόγο του (Νιλ Πάτρικ Χάρις), «Είμαι τρελός;» και εκείνος να του απαντάει: «δεν χρησιμοποιούμε την λέξη αυτή εδώ». Αργότερα ο Νίο συναντάει την Τρίνιτι (Κάρι-Αν Μος) σε ένα καφέ, χωρίς να αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλο και έχοντας ξεχάσει τα γεγονότα των προηγούμενων ταινιών. Ωστόσο έχουν την αίσθηση ότι κάπου έχουν συναντηθεί ξανά. Στη συνέχεια την εμφάνισή του κάνει η νεαρή εκδοχή του Μορφέα ο ποίος δίνει στον Νίο ένα κόκκινο χάπι λέγοντάς του «είναι ώρα να πετάξεις». Φυσικά το τρέιλερ είναι γεμάτο σκηνές δράσης και… αεροπλανικά ακροβατικά όπως σε κάθε ταινία Matrix.

Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της ταινίας, ο Κιάνου Ριβς έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι η ταινία θα είναι ένα «love story» και ότι «δεν θα κάνει ταξίδι στο παρελθόν».

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο δικό της και των Αλεξάντερ Χέμον και Ντέιβιντ Μίτσελ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Κριστίνα Ρίτσι, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας, Τζέσικα Χένγουικ, Τζόναθαν Γκροφ, Τζέντα Πίκετ Σμιθ και Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ.

Το The Matrix: Resurrections έρχεται 18 χρόνια μετά το The Matrix Revolutions του 2003 και πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στο ΗΒΟ Max στις 22 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.