ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Apple η νέα ταινία με τους Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ

Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ
Οι δύο διάσημοι σταρ και κολλητοί φίλοι θα παίξουν στο νέο αστυνομικό θρίλερ του Τζον Γουάτς
AP

Έχουμε νικητή, όπως μαθαίνουμε σήμερα και δεν είναι άλλος από την Apple!

Η ανακοίνωση σχετικά με τη νέα κινηματογραφική συνεργασία των κολλητών, Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ βρήκε «στέγη»! Όπως μαθαίνουμε σήμερα, η Apple είναι αυτή που κατάφερε να αποκτήσει τελικά τα δικαιώματα της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας των δύο σταρ του Χόλιγουντ.

Θυμίζουμε ότι η πρόσφατη είδηση εκτός από τον ενθουσιασμό που σκόρπισε στους θαυμαστές, έκανε στούντιο και πλατφόρμες streaming να σφάζονται στα πόδια των δύο πρωταγωνιστών. Sony, Warner Bros., Lionsgate, MGM, Annapurna, Apple, Netflix και Amazon έδωσαν μεγάλο αγώνα για να αποκτήσουν τα δικαιώματα.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το ποσό που έπεσε στο τραπέζι από τα Apple Studios. Θυμίζουμε ότι οι δυο ηθοποιοί θα εμπλακούν και στην παραγωγή του πρότζεκτ με τις εταιρείες τους Smokehouse Pictures και Plan B Entertainment.

Η ταινία Τζον Γουάτς παραμένει ατιτλοφόρητη ωστόσο από τις λιγοστές πληροφορίες μπορούμε να γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ που ταιριάζει γάντι στους δύο ηθοποιούς. Η υπόθεση λοιπόν τους θέλει ως δύο μοναχικούς λύκους που δρουν ως fixers και μάλιστα πρόκειται να συναντηθούν κατά λάθος στην ίδια δουλειά…

Οι δύο βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί έχουν παίξει αρκετές φορές μαζί και η χημεία ανάμεσά τους είναι μοναδική. Θυμίζουμε τις ταινίες Ocean's, αλλά και το Καυτό Απόρρητο (Burn After Reading) των αδελφών Κοέν που κυκλοφόρησε το 2008.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Ρίντλεϊ Σκοτ: Έρχεται το σίκουελ του Μονομάχου!

Ο Τζέιμς Μποντ και ό,τι νέο έρχεται στα σινεμά αυτή την εβδομάδα

Ντάνιελ Κρεγκ: Από τον Τζέιμς Μποντ στον Μάκβεθ