ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι U2 επέστρεψαν με νέο τραγούδι μετά από τρία χρόνια

U2
Σύντομα θα δούμε τον Bono και σε ρόλο έκπληξη
AP

Ακούστε το νέο τραγούδι των U2 με τίτλο Your Song Saved My Life.

Ευχάριστα τα νέα για τους φαν των U2. Ο Bono και η παρέα του επέστρεψαν με νέο τραγούδι. Τρία χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ Songs of Experience, οι U2 μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο Your Song Saved My Life.

Το κομμάτι βρίσκεται στο σάουντρακ της ταινίας animation Sing 2 που θα κυκλοφορήσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα.

Μάλιστα, η ταινία πρόκειται να μας δώσει μια χορταστική γεύση από U2, καθώς ο Bono κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο σε ταινία κινουμένων σχεδίων δανείζοντας τη φωνή του σε έναν από τους κεντρικούς χαρακτήρες, το ροκ σταρ λιοντάρι Clay Calloway.

Εκτός από το νέο τραγούδι των U2, το σάουντρακ της ταινίας θα περιλαμβάνει τρία ακόμα παλαιότερα και πασίγνωστα τραγούδια της μπάντας. Συγκεκριμένα θα ακούσουμε τις διασκευές των κομματιών Stuck in a Moment You Can’t Get Out Of, I Still Haven’t Found What I’m Looking For και Where The Streets Have No Name.

Tο σάουντρακ θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου και σε αυτό συμμετέχουν ακόμα οι Έλτον Τζον, Μπίλι Άιλις, Halsey και Φαρέλ Γουίλιαμς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γκαλ Γκαντότ: Η Wonder Woman γίνεται κακιά Βασίλισσα στη live action ταινία της «Χιονάτης»

House of Gucci: Η Lady Gaga έζησε ως «Μαύρη Χήρα» για πάνω από ένα χρόνο

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Η επιθυμία της οικογένειάς του (pics)