ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολική επιστροφή για τους Scorpions: Νέο τραγούδι, άλμπουμ και περιοδεία

Scorpions
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για συναυλία των Scorpions στην Ελλάδα

Ακούστε το ολοκαίνουριο single των Scorpions με τίτλο Peacemaker.

Οι ιδιαίτερα αγαπητοί στη χώρα μας, Scorpions, επιστρέφουν με νέο single και νέο άλμπουμ.

Ο λόγος για το Peacemaker, το νέο τους τραγούδι μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ με τίτλο Rock Believer που θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου του 2022.

Το νέο κομμάτι είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό νέο single. Είναι μια εορταστική παρουσίαση μέσα από την οποία το γερμανικό ροκ συγκρότημα απεικονίζει το θρυλικό δοκιμασμένο τους DNA, με μιά δόση φρέσκιας αλλά παράλληλα και σκληρής μουσικής νότας. Όμως, και το καινούριο τους άλμπουμ υπόσχεται να λειτουργήσει ως ένα ενωτικό τόξο μεταξύ του χθες και το αύριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι την κυκλοφορία του Rock Believer, τον Φλεβάρη του 2022, οι Scorpions θα μετρούν 50 χρόνια από το πρώτο τους άλμπουμ Lonesome Crow.

Το ίδιο το γκρουπ δηλώνει χαρακτηριστικά: «18 studio άλμπουμ, αμέτρητα πλατινένια και διπλά-πλατινένια βραβεία σε όλο τον κόσμο, και παρόλα αυτά υπάρχει ακόμα αρκετό καύσιμο στη δεξαμενή των Scorpions για να συνεχίσουν, πιο δυνατά».

Για την προώθηση του νέου άλμπουμ η μπάντα θα πραγματοποιήσει παγκόσμια περιοδεία με τον ίδιο τίτλο. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2022, το συγκρότημα πρόκειται να εμφανιστεί στο Planet Hollywood Resorts & Casino στο Λας Βέγκας. Θα ακολουθήσει μια ευρωπαϊκή περιοδεία που προγραμματίζεται να ξεκινήσει από μια σειρά παραστάσεων στη Γερμανία τον Ιούνιο του 2022.

Το Rock Believer είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Το «The Harder They Fall» τιμά τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν με έναν τρυφερό τρόπο

Αποκλειστικά στο Newsbomb.gr οι πρώτες πληροφορίες για το νέο άλμπουμ των αδερφών Κατσιμίχα!

Από το Eternals της Marvel στο Red Notice του Netflix: Όλες οι νέες ταινίες που έρχονται στα σινεμά