ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Αυτές είναι οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες στην Ελλάδα

Red Notice Netflix
Δείτε σε ποια θέση έφεραν το Red Notice οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε τις 10 πιο επιτυχημένες ταινίες στην Ελλάδα για την εβδομάδα 8-14 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το νέο τρόπο μέτρησης της θεαματικότητας.

Το Netflix άλλαξε πρόσφατα τον τρόπο που μετράει τη θέαση ενός προγράμματος (ταινίας ή σειράς), εγκαταλείποντας επιτέλους -μετά από καιρό- τα περίφημα (για να μην πούμε απαράδεκτα) δύο λεπτά.

Συγκεκριμένα, ο «γίγαντας» του streaming χρησιμοποιεί πλέον έναν πιο δίκαιο τρόπο, λογαριάζοντας τις ώρες παρακολούθησης μιας ταινίας ή σειράς, οι οποίες διαμορφώνουν τα Top 10 δημοφιλέστερα προγράμματα που ανακοινώνονται στο ολοκαίνουριο site του Netflix κάθε Τρίτη.

Στη νέα αυτή ιστοσελίδα δημοσιοπούνται τέσσερα παγκόσμια Top 10 (αγγλόφωνες και μη αγγλόφωνες σειρές και ταινίες), τα τσαρτ σειρών και ταινιών σε 90 χώρες, όπως και τα δημοφιλέστερα προγράμματα στην ιστορία του Netflix.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τα στοιχεία αφορούν τις θεαματικότητες της προγούμενης εβδομάδας κάθε φορά, ενώ νούμερα ανακοινώνονται μόνο στα παγκόσμια Top 10 και όχι σε αυτά της κάθε χώρας.

Και αφού κάνουμε λόγο για τα τσαρτ που μας δίνει το Netflix σε εθνικό επίπεδο, ας δούμε ποιες ταινίες επέλεξαν να δουν περισσότερο οι Έλληνες συνδρομητές της πλατφόρμας για την εβδομάδα 8-14 Νοεμβρίου 2021.

Όπως θα δείτε στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί, τα αποτελέσματα είναι λίγο-πολύ αναμενόμενα, ακολουθώντας την παγκόσμια τάση.



Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.