ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Μάθαμε τους τίτλους των τελευταίων επεισοδίων του La Casa de Papel

La Casa de Papel
Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει
Netflix

To δεύτερο μέρος της πέμπτης σεζόν θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 3 Δεκεμβρίου.

To Netflix αποκάλυψε τους τίτλους των τελευταίων επεισοδίων του La Casa de Papel, λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της πέμπτης σεζόν στις 3 Δεκεμβρίου.

Με μια ανάρτηση στα social media, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς, μας δίνει μια μικρή γεύση για το μεγάλο φινάλε μέσα από πέντε νέες φωτογραφίες που συνοδεύουν τους τίτλους των επεισοδίων και τους οποίους μπορείτε να δείτε στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί.

Θυμίζουμε ότι τα μέλη της συμμορίας ζουν δύσκολες και δραματικές ώρες μέσα στην ισπανική τράπεζα όπου βρίσκονται αμπαρωμένοι. Μετά και το χαμό ενός ακόμα μέλους, οι ελπίδες μοιάζουν να έχουν εγκαταλείψει την ομάδα. Ο στρατός είναι έτοιμος να εισβάλλει και κανείς δεν είναι πλέον σίγουρος ότι θα βγει από εκεί μέσα ζωντανός. Όμως η εντυπωσιακή επιστροφή του Προφεσόρ μοιάζει να αναπτερώνει τις ελπίδες της συμμορίας που ετοιμάζεται να κάνει την τελευταία και μεγαλύτερη έξοδο...

Η επίσημη σύνοψη της τελευταίας σεζόν σύμφωνα με όσα αναφέρει το Netflix έχει ως εξής: «Η συμμορία βρίσκεται αμπαρωμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Ο Καθηγητής και η παρέα του έχουν καταφέρει να σώσουν τη Λίσμπον, όμως έχουν χάσει έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από τη Σιέρα και για πρώτη φορά δεν έχει σχέδιο απόδρασης! Και ενώ πιστεύουν πως τα χειρότερα έχουν περάσει, ένας νέος εχθρός κάνει την εμφάνιση του και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, και ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι Madrugada στέλνουν μήνυμα στους Έλληνες θαυμαστές τους

Οι Clutch επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια συναυλία στο Release Athens

Ο Τζο Νέσμπο έρχεται αποκλειστικά στο Newsbomb.gr