ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: H Ciri ετοιμάζεται για μάχη στο νέο τρέιλερ του The Witcher

The Witcher Netflix
H Ciri τα βρίσκει λίγο σκούρα με την εκπαίδευσή της...
Netflix

H δεύτερη σεζόν του The Witcher θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του The Witcher στις 17 Δεκεμβρίου έχει ξεκινήσει και το Netflix θέλει να μας κρατήσει ζεστούς δημοσιεύοντας ένα νέο βίντεο από την εκπαίδευση της Πριγκίπισσας Ciri την οποία υποδύεται η Φρέγια Άλαν.

Στα πλάνα βλέπουμε ότι η Ciri είναι στο Kaer Morhen εκεί όπου εκπαιδεύονται οι Γητευτές και μάλιστα φαίνεται να τα βρίσκει λίγο σκούρα με ένα πελώριο εκκρεμές. Παρόλο που η Πριγκίπισσα πέφτει στο έδαφος αρκετές φορές, δεν λέει να το βάλει κάτω, ώσπου στο τέλος τα καταφέρνει.

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher έρχεται δύο χρόνια μετά τον πρώτο κύκλο, με τον Χένρι Κάβιλ να επιστρέφει στον ρόλο του Geralt της Ρίβια και πλέον να έχει πάρει την Ciri υπό την προστασία του.

Στον επερχόμενο νέο κύκλο, η ήπειρος βρίσκεται στα πρόθυρα ενός πολέμου, ενώ νέα τέρατα και θηρία θα δυσκολέψουν αρκετά τον Geralt και τη Ciri Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη που δίνει το Netflix: Πεπεισμένος ότι η Yennefer έχασε τη ζωή της στη Μάχη του Sodden, o Geralt φέρνει την Πριγκίπισσα Cirilla στο ασφαλέστερο μέρος που γνωρίζει, το Kaer Morhen. Ενώ οι βασιλιάδες, τα ξωτικά, οι άνθρωποι και οι δαίμονες προσπαθούν να κυριαρχήσουν έξω από τα τείχη της ηπείρου, ο Geralt πρέπει να προστατεύσει το κορίτσι από κάτι πολύ πιο επικίνδυνο: τη μυστηριώδη δύναμη που έχει μέσα της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη δεύτερη σεζόν που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα υπάρξουν αρκετά νέα πρόσωπα, επιστροφές από το παρελθόν και απουσία των πολλαπλών timelines που στον προηγούμενο κύκλο μπέρδεψαν αρκετά τους θεατές.

H επιτυχημένη σειρά έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως» και για τρίτη σεζόν, ενώ επίσης περιμένουμε μία ταινία και μία παιδική σειρά.

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο «Γητευτής» και ό,τι νέο έρχεται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Οι Duran Duran έρχονται στο Newsbomb.gr

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: «Μύρωνας Στρατής και Μιρέλα Πάχου στο Club του Σταυρού του Νότου»