ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόλις βρήκε «σπίτι» η ταινία του Μπραντ Πιτ και του Λιούις Χάμιλτον για την Formula 1

Μπραντ Πιτ
O Μπραντ Πιτ ετοιμάζεται να κάτσει σε μονοθέσιο της Formula 1
AP

Το Apple TV+ έδωσε 140 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα της ταινίας που θα σπάσει τα κοντέρ.

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ σε ρόλο πιλότου της Formula 1, βρήκε «σπίτι» και δεν είναι άλλο από το Apple TV+.

Η υπερπαραγωγή που αναμένεται να σπάσει όλα τα κοντέρ (και όχι μόνο της ταχύτητας) και φέρει επίσης την υπογραφή του σταρ της F1, Λιούις Χάμιλτον, προσέλκυσε το ενδιαφέρον όλων των Χολιγουντιανών στούντιο και των συνδρομητικών υπηρεσιών, όπως το Netflix, προτού καταλήξει στο Apple TV+, που απέκτησε τα δικαιώματα έναντι 140 εκατομμυρίων δολαρίων!

Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση του ατιτλοφόρητου ακόμα πρότζεκτ, κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το φιλμ θα ακολουθεί έναν βετεράνο πιλότο της F1 (Μπραντ Πιτ), που αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει έναν νεαρό οδηγό μονοθεσίων.

Πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι της ταινίας θα βρίσκεται ο Τζόσεφ Κοσίνσκι (Top Gun: Maverick), ενώ το σενάριο θα είναι του Έχρεν Κρούγκερ που συνεργάστηκε με τον Κοσίνσκι στο επερχόμενο σίκουελ του Top Gun. Μάλιστα, ο Βρετανός οδηγός της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον έχει αναλάβει σύμβουλος του σεναρίου.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν το πρώτο μισό του 2022.

Θυμίζουμε ότι το Χόλιγουντ αγαπάει ιδιαίτερα τον κόσμο της ταχύτητας και των γρήγορων αυτοκινήτων και όταν το κάνει καλά, όπως στην περίπτωση του Ford v Ferrari του 2019, σπάει όλα τα κοντέρ του box office, σαρώνοντας τα κινηματογραφικά βραβεία.

Πάντως, αυτή την εποχή, ο Μπραντ Πιτ ασχολείται με την επερχόμενη ταινία Bullet Train στην οποία πρωταγωνιστεί με την Σάντρα Μπούλοκ και θα κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Απρίλιο του 2022. Παράλληλα, ετοιμάζεται για το επερχόμενο κινηματογραφικό reunion που θα κάνει με τον κολλητό του φίλο, Τζορτζ Κλούνεϊ -πάλι για το Apple TV+- και το οποίο θα έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του Τζον Γουάτς (Spider-Man: Homecoming).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

HBO: Η επική γκάφα στο πρωτοχρονιάτικο reunion του Χάρι Πότερ!

«Μια τελευταία συμφωνία» μένει να γίνει πριν το επικό φινάλε των Peaky Blinders

«Να ζεις μέχρι δακρύων» και άλλα 20 σοφά αποφθέγματα του Αλμπέρ Καμύ