ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Minnie Mouse πετάει το φόρεμα και φοράει παντελόνι!

Minnie Mouse
To νέο outfit της Minnie Mouse διχάζει το ίντερνετ
AP

H Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ θα ντύσει τη Minnie Mouse με μπλε κοστούμι για τα 30 χρόνια της Disneyland στο Παρίσι.

Η Minnie Mouse, η πιο διάσημη ποντικίνα στον κόσμο, σύντομα θα κάνει μια ανανέωση στην… γκαρνταρόμπα της, αφήνοντας για λίγο στην άκρη το κλασικό κόκκινο πουά φόρεμα με τα φουσκωτά μανίκια.

Η αγαπημένη μας Minnie θα φορέσει για πρώτη φορά στα χρονικά παντελόνι που θα φέρει την υπογραφή της διάσημης σχεδιάστριας Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ.

Το σκούρο μπλε κοστούμι έχει δημιουργηθεί με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων λειτουργίας της Disneyland στο Παρίσι που θα γιορταστεί στις 6 Μαρτίου.

«Αυτή η νέα εκδοχή των χαρακτηριστικών πουά κάνει τη Minnie σύμβολο εξέλιξης για τη νέα γενιά», εξηγεί η ΜακΚάρτνεϊ για τη δημιουργία της.

Πάντως, τα social media έχουν διχαστεί με το νέο outfit του διάσημου καρτούν. Έτσι, ενώ κάποιοι ξετρελάθηκαν με το μπλε πουά κοστούμι της Minnie, άλλοι εκτόξευσαν τα πυρά τους εναντίον της γνωστής Βρετανίδας σχεδιάστριας.

Οι πιο πιστοί φαν της Disney ωστόσο, έσπευσαν να σχολιάσουν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Minnie Mouse να φορά παντελόνι. Το 2019, ως Captain Minnie εθεάθη με λευκό ναυτικό παντελόνι.

Για την ιστορία, η Minnie συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό πριν από σχεδόν 100 χρόνια ως φιλενάδα του Mickey Mouse. Το ντεμπούτο της έγινε στις 18 Νοεμβρίου του 1928 στο Steamboat Willie. To 1942 μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι το πλήρες όνομά της είναι Μινέρβα!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή με την ταινία του Τομ Κρουζ στο διάστημα - Οι νέες λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν

Οδό Ράιαν Ρέινολντς απέκτησε η Οτάβα του Καναδά

Ο Νίκολας Κέιτζ είναι τόσο «γκοθ» που έχει για κατοικίδιο ένα κοράκι!