ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι νέες σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου

Άννα Φρανκ, η Καλύτερή μου Φίλη
H ταινία Άννα Φρανκ, η Καλύτερή μου Φίλη κυκλοφορεί στο Netflix την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου
Netflix

Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix για την εβδομάδα 31 Ιανουαρίου έως 6 Φεβρουαρίου 2022.

Δύο σειρές του Netflix επιστρέφουν με δεύτερο κύκλο τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου. Παράλληλα, από τις δύο νέες ταινίες που θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα, την προσοχή μας τραβάει το φιλμ «Άννα Φρανκ, η Καλύτερή μου Φίλη» που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου.

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix την εβδομάδα 31 Ιανουαρίου έως 6 Φεβρουαρίου 2022.

Σειρές του Netflix

01/2/2022
Μεγαλώνοντας τον Ντίον: Σεζόν 2 (Raising Dion: Season 2)

Η Νικόλ μεγαλώνει έναν γιο που δεν γνωρίζει ακόμα τις υπερδυνάμεις του. Καθώς όμως η δύναμη του Ντίον αυξάνεται, ο κίνδυνος μπορεί να είναι πιο κοντά από όσο νομίζουν.

04/2/2022
Γλυκές Μανόλιες: Σεζόν 2 (Sweet Magnolias: Season 2)

Οι Μανόλιες αντιμετωπίζουν μαζί νέες σχέσεις, παλιές πληγές και τις μικροπολιτικές της πόλης με τις γλυκές και πικρές στιγμές της ζωής να εναλλάσσονται.

Ταινίες του Netflix

01/2/2022
Άννα Φρανκ, η Καλύτερή μου Φίλη (My Best Friend Anne Frank)

Βασισμένο στη φιλία ανάμεσα στην Άννα Φρανκ και τη Χάνα Γκόσλαρ – από το κατεχόμενο από τους Ναζί Άμστερνταμ στην οδυνηρή επανένωσή τους σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

04/2/2022
Μέσα απ' το Παράθυρο (Through My Window)

Το παλιό κόλλημα της Ρακέλ με τον γείτονά της αποκτά νέες διαστάσεις, όταν εκείνος αρχίζει να νιώθει πράγματα για εκείνη, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

02/2/2022
Ο Απατεώνας του Tinder (The Tinder Swindler)

Κάποτε παρίστανε τον πλούσιο μεγιστάνα διαμαντιών, «ψάρευε» γυναίκες απ' το Internet και τους αποσπούσε εκατομμύρια δολάρια. Τώρα, τα θύματά του σχεδιάζουν εκδίκηση.

02/2/2022
MeatEater: Σεζόν 10, Μέρος 2 (MeatEater Season 10 Part 2)

Τα ταξίδια του Στίβεν τον οδηγούν στο Νέο Μεξικό όπου κυνηγάει μεγάλα θηράματα κι ένα εισαγόμενο εξωτικό είδος, αλλά και στη Χαβάη για αγριοκάτσικα και ψαροντούφεκο.

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

01/2/2022
Το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι: Σεζόν 4 (Gabby's Dollhouse: Season 4)

Νέα μαθήματα και εκπλήξεις, αλλά τα ίδια αξιαγάπητα γατάκια, όπως ο Φλόιντ! Η Γκάμπι έρχεται μαζί με την παρέα της, τον Πάντι, τον Τσίφτη, το Κεκάκι και το Μωρό Κουτάκι.

03/2/2022
Kid Cosmic: Σεζόν 3 (Kid Cosmic: Season 3)

Τα όνειρα του Κιντ να γίνει υπερήρωας πραγματοποιούνται όταν οι Ντόπιοι Ήρωες γίνονται οι μεγαλύτεροι προστάτες της Γης. Πού θα στραβώσει όμως αυτή η φοβερή περιπέτεια;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών ηθοποιός του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»