ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Το Squid Game ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη μεγάλη οθόνη!

Squid Game
To Squid Game μέσα από τη μαγεία της μεγάλης οθόνης και με νέα έναρξη
Netflix

Το Squid Game, η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένους κινηματογράφους της Αμερικής.

Το φαινόμενο του Netflix που ακούει στο όνομα Squid Game ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα του και στους κινηματογράφους.

Σύμφωνα με το Variety, το K-drama του Netflix που σάρωσε τα ρεκόρ και κατέκτησε τον πλανήτη, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε κινηματογράφους του Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης τα Σάββατα 12 και 19 Φεβρουαρίου. Η προβολή της σειράς θα γίνει σε σινεμά που ανήκουν στο Netflix. Πρόκειται για τα Bay Theater το Λος Άντζελες και Paris Theater στη Νέα Υόρκη.

Το πρώτο Σάββατο (12 Φεβρουαρίου) θα προβληθούν τα τέσσερα πρώτα επεισόδια, ενώ στις 19 του μήνα θα γίνει η προβολή των υπόλοιπων πέντε. Η προβολή θα ξεκινά το μεσημέρι και θα υπάρχει διάλειμμα μιας ώρας. Με αφορμή τις ειδικές αυτές προβολές στα σινεμά, οι σταρ της επιτυχημένης σειράς έχουν γυρίσει καινούρια έναρξη.

Θυμίζουμε ότι το Squid Game (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού) κυκλοφόρησε στο Netflix στις 17 Σεπτεμβρίου του 2021 προκαλώντας πραγματική φρενίτιδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις πρώτες 28 μέρες από την κυκλοφορία του συγκέντρωσε 1.65 δισεκατομμύρια ώρες προβολής σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία του Netflix.

O Hwang Dong-hyuk ανακοίνωσε ότι ήδη ετοιμάζει το σενάριο για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, γεγονός που επιβεβαίωσε πρόσφατα και το Netflix.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:


Εικαστική έκθεση στους δρόμους του Ρεμπέτικου