ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόλις μάθαμε τον τίτλο της νέας ταινίας «Fast & Furious»!

Fast & Furious
Τα γυρίσματα του νέου Fast & Furious έχουν ήδη ξεκινήσει
Αρχείο Newsbomb.gr

Η δέκατη ταινία Fast & Furious θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 29 Μαΐου του 2023.

H Universal Pictures επιτέλους αποκάλυψε τον επίσημο τίτλο της επερχόμενης δέκατης ταινίας του επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise δράσης, Fast & Furious. Η ανακοίνωση έρχεται μάλιστα μαζί με την επιβεβαίωση της έναρξης των γυρισμάτων της ταινίας!

Το Fast X, όπως είναι ο επίσημος τίτλος της ταινίας θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαΐου του 2023, έχοντας στο καστ τον Τζέισον Μομόα, ο οποίος καλείται να καλύψει το κενό που έχει αφήσει ο «The Rock», Ντουέιν Τζόνσον.

Νέες προσθήκες στο καστ αποτελούν επίσης αποτελούν επίσης οι ηθοποιοί: Ντανιέλα Μελχιόρ (The Suicide Squad) και Μπρι Λάρσον (Captain Marvel).

Στους ρόλους τους, εκτός από τον Βιν Ντίζελ φυσικά, επιστρέφουν ακόμα οι: Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σαρλίν Θερόν, Ταϊρίζ Γκίμπσον, κ.ά.

Στο σκηνοθετικό τιμόνι θα βρίσκεται ο Τζάστιν Λιν, ο οποίος θα επιστρέψει στο The Fast Saga και για την ενδέκατη και τελευταία ταινία του franchise.

Fast X
H αφίσα της επερχόμενης ταινίας Fast X


Μέχρι στιγμής, οι λεπτομέρειες του σεναρίου παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο, ο σταρ του Aquaman, αναμένεται να παίξει τον «κακό» της υπόθεσης.

Η πρώτη ταινία Fast & Furious έκανε πρεμιέρα το 2001 για να ακολουθήσει ένας μεγάλος αριθμός σίκουελ, spin-offs και video games. Μέχρι σήμερα, το κινηματογραφικό franchise δράσης έχει αποφέρει πάνω από 6 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Διαβάστε επίσης

Ο Τζέισον Μομόα πατάει γκάζι στο «Fast & Furious 10»

Bιν Ντίζελ προς Ντουέιν Τζόνσον: Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα