ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άνα ντε Άρμας μεταμορφώνεται σε Μέριλιν Μονρόε στο πρώτο τρέιλερ του «Blonde»

Η Άνα ντε Άρμας
Η Άνα ντε Άρμας μεταμορφώνεται σε Μέριλιν Μονρόε
Netflix

Το Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας του Blonde το οποίο θα είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.

Το Netflix μας δίνει μια πρώτη γεύση από το Blonde και τη Μέριλιν Μονρόε της Άνα ντε Άρμας. Επίσης, η πλατφόρμα αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας, όπως και ορισμένες φωτογραφίες που δείχνουν τη μεταμόρφωση της ηθοποιού στο απόλυτο σύμβολο των 60s.

Η βιογραφική ταινία Blonde έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του Άντριου Ντόμινικ και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς, το οποίο μπλέκει τα πραγματικά γεγονότα με τη μυθοπλασία.

Συγκεκριμένα, στη σύνοψη διαβάζουμε ότι «το Blonde επαναπροσδιορίζει με τολμηρό τρόπο τη ζωή ενός από τα πιο διαχρονικά είδωλα του Χόλιγουντ, της Μέριλιν Μονρόε. Από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Νόρμα Τζιν, μέσα από την άνοδό της στα αστέρια και τις ρομαντικές της περιπτύξεις, το Blonde θολώνει τις γραμμές των γεγονότων και της φαντασίας για να εξερευνήσει τον διαχωρισμό μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού εαυτού της».

Στο «Blonde» συμμετέχουν ακόμα οι Μπόμπι Κάναβαλ, Έντριεν Μπρόντι, Τζούλιαν Νίκολσον, Ξαβιέρ Σάμιουελ και Έβαν Γουίλιαμς.

Θυμίζουμε ότι το Blonde θα είναι αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους (κάτω των 17 ετών) και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις