ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Prodigy ξανά στη σκηνή για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Κιθ Φλιντ

Prodigy
Ο Κιθ Φλιντ των Prodigy «έφυγε» από τη ζωή το 2019
The Prodigy/Twitter

Οι συναυλίες των Prodigy, είναι αφιερωμένες στον αείμνηστο τραγουδιστή τους, Κιθ Φλιντ

Prodigy επέστρεψαν και πάλι στη σκηνή και στις συναυλίες για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Κιθ Φλιντ, frontman του γκρουπ, το 2019.

Θυμίζουμε ότι ο Φλιντ αυτοκτόνησε σε ηλικία 49 ετών, στις 4 Μαρτίου το 2019. Η τελευταία συναυλία των Prodigy ήταν στη Νέα Ζηλανδία, τον Φεβρουάριο του 2019, ένα μήνα δηλαδή πριν τον θάνατο του Φλιντ.

Αυτή την περίοδο οι Prodigy πραγματοποιούν περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι συναυλίες τους είναι αφιερωμένες στον Κιθ Φλιντ. Η περιοδεία ξεκίνησε με δύο lives στο Ο2 Academy την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουλίου.

Το setlist των Prodigy περιείχε 21 τραγούδια. Το live ξεκίνησε με το τραγούδι Breathe, ενώ ακούστηκαν γνωστά κομμάτια του γκρουπ όπως τα Omen, Voodoo People, Smack My Bitch Up, Take Me to the Hospital, Invaders Must Die. Κατά τη διάρκεια του Firestarter oι Prodigy απέτιναν φορό τιμής στον Φλιντ με ένα πράσινο περίγραμμα από λέιζερ του αείμνηστου τραγουδιστή, το οποίο κουνιόταν στο ρυθμό της μουσικής του κομματιού.

Με ένα tweet, οι Prodigy ευχαρίστησαν τους φαν αναφέροντας: «Θέλουμε να σας ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθατε και μας υποστηρίξατε, αυτό σημαίνει πάρα πολλά για εμάς. Ήταν μια βραδιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Το γκρουπ θα συνεχίσει την περιοδεία του με επόμενους σταθμούς το Λίβερπουλ, το Μάντσεστερ, το Λονδίνο (για τρεις συναυλίες) και αλλού.

Η περιοδεία τους πραγματοποιείται με αφορμή την 25η επέτειο του τρίτου τους άλμπουμ Fat of the Land.


Σχετικές ειδήσεις