ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στέλνει μήνυμα στους Έλληνες τηλεθεατές

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
AP

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στέλνει χαιρετισμό στους Έλληνες συνδρομητές του Disney+ με αφορμή τη νέα του σειρά ντοκιμαντέρ. 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στέλνει μήνυμα στους Έλληνες συνδρομητές του Disney+, μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Ο Άγγλος άσος του ποδοσφαίρου, στέλνει χαιρετισμό στους Έλληνες τηλεθεατές με αφορμή τη νέα του σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Σώστε την Ομάδα μας με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ».

«Γεια σου Ελλάδα, είμαι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μη χάσετε τη νέα μου σειρά Σώστε την Ομάδα μας στο Disney+

Ο πρώτος κύκλος της σειράς έχει ήδη κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα και περιλαμβάνει τέσσερα επεισόδια: Επιστρέφει Σπίτι, Αυξάνοντας την Προσπάθεια, Ενωμένοι και Μην τα παρατάτε.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επιστρέφει σπίτι. Μια καριέρα που τον οδήγησε στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τώρα τον πηγαίνει πίσω στο ξεκίνημα: στο ανατολικό Λονδίνο. Πρόκειται για το μέρος όπου ξεκίνησε η ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του Ντέιβιντ: η κατηγορία Echo.

Στη σειρά «Σώστε την Ομάδα μας με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ», ο ποδοσφαιριστής γίνεται μέλος της Γουέστγουορντ Μπόις, μιας λαϊκής ομάδας παιδιών στην κατηγορία κάτω των 14 ετών από το ανατολικό Λονδίνο που χρειάζεται απεγνωσμένα βοήθεια. Η Γουέστγουορντ δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι όλη τη σεζόν και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ο Ντέιβιντ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία του στο ποδόσφαιρο προκειμένου να σώσει τα παιδιά από τον υποβιβασμό.

Με στιγμές ηρωισμού αλλά και απογοητεύσεις, με αποτυχίες και εξιλεώσεις, η Γουέστγουορντ Μπόις, οι προπονητές της και οι οικογένειες των μελών της θα ζήσουν εμπειρίες στη διάρκεια αυτής της σεζόν που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Διαβάστε επίσης

H οικογένεια Άνταμς και όσα έρχονται αυτή την εβδομάδα στο Netflix

Το «Έτερος Εγώ» και άλλες 4 top σειρές που έρχονται το 2023

Το «Έτερος Εγώ» και άλλες 4 σειρές που άξιζαν μια θέση στο Netflix


Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube