ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Πρώτη ματιά στην τέταρτη σεζόν του «You»

You Netflix
«Νέα πόλη, νέα ταυτότητα, νέο πλήρωμα» για το Joe Goldberg
Netflix

H νέα επερχόμενη σεζόν του «You» θα χωριστεί σε δύο μέρη με το πρώτο να κυκλοφορεί στο Netflix στις 9 Φεβρουαρίου 2023.

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη τέταρτη σεζόν του You που έχει καθηλώσει τους θεατές.

«Νέα πόλη, νέα ταυτότητα, νέο πλήρωμα», αναφέρεται στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε το Netflix στα social media.

Τα νέα επεισόδια θα ακολουθήσουν τον τηλεοπτικό κατά συρροή δολοφόνο Joe Goldberg (Πεν Μπάντζλι) σε νέα πόλη, με νέο όνομα και νέους φίλους, κάνοντας μια νέα αρχή στο Λονδίνο.

Η Σέρα Γκαμπλ, showrunner της σειράς, έχει δώσει στους φαν μια μικρή γεύση από όσα πρέπει να περιμένουν. «Η ιστορία στο εξής, είναι για το πώς παίρνει κάτι πίσω ή πώς βρίσκει κάτι άλλο, γιατί αν ο Τζο που συναντήσατε στην πρώτη σκηνή του πιλότου, είχε μια τρύπα που ήθελε να γεμίσει στην καρδιά του, τώρα έχει περίπου 17» εξηγεί η Γκαμπλ και καταλήγει λέγοντας ότι υπάρχουν πολλά να εξερευνήσουμε στα νέα επεισόδια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο τέταρτος κύκλος της σειράς θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια συνολικά και θα χωριστεί σε δύο κεφάλαια. Το πρώτο μέρος έχει προγραμματιστεί για τις 9 Φεβρουαρίου, ενώ το δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει στις 9 Μαρτίου 2023.


Διαβάστε επίσης

Η Jenna Ortega είχε Covid στα γυρίσματα του viral χορού της Wednesday

«Μύρισε» Χριστούγεννα στο Netflix: Oι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Δεκέμβριος στο Netflix: 5 +1 επιλογές που δεν χάνονται με τίποτα

Δεκέμβριος στο Netflix με Knives Out, Emily in Paris και Maestro

Το «Έτερος Εγώ» και άλλες 4 top σειρές που έρχονται το 2023