ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζούλια Ρόμπερτς και Τζένιφερ Άνιστον μαζί σε νέα ταινία

Τζούλια Ρόμπερτς και Τζένιφερ Άνιστον
Τζούλια Ρόμπερτς και Τζένιφερ Άνιστον στην ταινία Mother's Day του 2016
Netflix

Η Τζούλια Ρόμπερτς και η Τζένιφερ Άνιστον θα αλλάξουν σώματα σε νέα κομεντί της Amazon.

H Τζούλια Ρόμπερτς και η Τζένιφερ Άνιστον θα είναι οι δύο λαμπερές πρωταγωνίστριες της νέας ρομαντικής κομεντί της Amazon.

Οι δύο σταρ πρόκειται να αλλάξουν σώμα στη νέα ταινία του Μαξ Μπάρμπακοου (Palm Springs) ο οποίος υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επιπλέον πληροφορία για το πρότζεκτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερα ακόμα στούντιο και streamers έδωσαν μάχη για να αποκτήσουν τα δικαιώματα της πολυπόθητης ταινίας, προτού τελικά αυτή καταλήξει στα Amazon Studios.

Θυμίζουμε ότι η σταρ των ρομαντικών κομεντί, Τζούλια Ρόμπερτς, σύντομα επέστρεψε στο εν λόγω κινηματογραφικό genre για χάρη του επιτυχημένου «Ticket to Paradise» στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον καλό της φίλο, Τζορτζ Κλούνεϊ.

Από την άλλη, η σταρ των Friends, Τζένιφερ Άνιστον πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στο Netflix με τη δεύτερη ταινία του, επίσης επιτυχημένου Murder Mystery, στο πλευρό του Άνταμ Σάντλερ.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί ξανά στην ταινία Mother's Day του 2016. Επίσης, η Τζούλια Ρόμπερτς είχε κάνει μια guest εμφάνιση και στα Φιλαράκια.

Τα γυρίσματα της ταινίας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Την παραγωγή υπογράφει η LuckyChap Entertainment της Μάργκο Ρόμπι, η Red Om Films της Τζούλια Ρόμπερτς και η Echo Films της Τζένιφερ Άνιστον.

Διαβάστε επίσης

Μουσείο Μαντάμ Τισό: Εντυπωσιάζει το νέο κέρινο ομοίωμα της Beyoncé

Netflix: Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της Πάμελα Άντερσον και οι κυκλοφορίες της εβδομάδας

Το Newsbomb.gr στο σπίτι της Ελένης Τσαλιγοπούλου: Η... πριβέ παρουσίαση του νέου της άλμπουμ

Πέθανε ηθοποιός της σειράς «24» και «Supernatural»