ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χιου Γκραντ: Το φλερτ στα γυρίσματα, η δουλειά ως καθαριστής τουαλέτας και τα... οπίσθια

O Χιου Γκραντ στην πρεμιέρα της ταινίας Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves στο Λος Άντζελες
O Χιου Γκραντ στην πρεμιέρα της ταινίας Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves στο Λος Άντζελες
AP

Ο Χιου Γκραντ πιστεύει ότι έχει σταματήσει το φλερτ στα γυρίσματα εξαιτίας των κινητών τηλεφώνων και του Twitter. 

Ο Χιου Γκραντ βρέθηκε καλεσμένος στο The Late Show του Στίβεν Κόλμπερτ με αφορμή τη νέα του ταινία Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Εκεί ο διάσημος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το φλερτ στα γυρίσματα, τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν αλλά και για τα... οπίσθιά του.

Ο σταρ του Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves πιστεύει πως πλέον τα γυρίσματα είναι «περίεργα» επειδή οι άνθρωποι δεν είναι τόσο κοντά όσο ήταν παλιά και σε αυτό φταίνε τα κινητά τηλέφωνα.

«Ξέρεις, παλιά, μέχρι το τέλος της δεύτερης εβδομάδας, μεθούσατε όλοι μαζί το βράδυ, δειπνούσατε και ερωτευόσασταν ο ένας τον άλλον και όλα αυτά», είπε στον Κόλμπερτ. «Όλα αυτά σταμάτησαν εξαιτίας των τηλεφώνων. Πραγματικά όλοι πηγαίνουν σπίτι και κοιτούν το Twitter. Είναι τόσο θλιβερό», πρόσθεσε ο Γκραντ.

Αυτό οδήγησε τον οικοδεσπότη να ζητήσει από τον ηθοποιό διευκρινίσεις: «Οπότε, αν δεν υπήρχαν τηλέφωνα στο πλατό, θα υπήρχαν περισσότερα ειδύλλια;».

«Ναι, έτσι νομίζω», είπε ο Γκραντ. «Ξέρετε, ο [Κουέντιν] Ταραντίνο απαγορεύει τα τηλέφωνα από τα πλατό και πολύ σωστά, και οι άνθρωποι εκεί, φλερτάρουν μεταξύ τους — ή έτσι μου λένε».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής σχολίασε ότι το καστ του Dungeons & Dragons είναι γεμάτο ελκυστικούς άνδες, όπως ο Γκραντ, ο Κρις Πάιν και ο Regé-Jean Page.

«[Ο Page] είπε ότι κάνοντας αυτή την ταινία έφτιαξε τα καλύτερα οπίσθια της καριέρας του, επειδή η ξιφομαχία απαιτεί πολλά βαθιά καθίσματα. Ισχύει και για σένα;» ρώτησε ο Κόλμπερτ τον Χιου Γκραντ. «Έκανα πολλά. Στην πραγματικότητα όμως έχω απίστευτα οπίσθια», απάντησε αφοπιλιστικά ο ηθοποιός.

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Χιου Γκραντ αναφέρθηκε επίσης στις δουλειές που είχε κάνει προτού γίνει ηθοποιός, λέγοντας συγκεκριμένα ότι έχει εργαστεί ως κειμενογράφος διαφημιστικών σποτ αλλά και ως καθαριστής μπάνιου, κάτι που του αρέσει ακόμα να κάνει, καθώς θέλει την τουαλέτα του να αστράφτει.

Το Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 30 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης

Όσκαρ 2023: Ο... αγενής Χιου Γκραντ και η πιο αμήχανη συνέντευξη της τελετής

«Indiana Jones and the Dial of Destiny»: Ο Ιντιάνα Τζόουνς πάει Κάννες

Στο «John Wick 4» ο Κιάνου Ριβς λέει μόλις 380 λέξεις σε τρεις ώρες!