ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άνιστον-Σάντλερ: Οι τραυματισμοί στο «Murder Mystery 2» και το χειρουργείο στο ισχίο

Τζένιφερ Άνιστον και Άνταμ Σάντλερ στο Murder Mystery 2 του Netflix
Τζένιφερ Άνιστον και Άνταμ Σάντλερ στο Murder Mystery 2 του Netflix
AP

Ο Άνταμ Σάντλερ έκανε χειρουργείο στο ισχίο και η Τζένιφερ Άνιστον είχε πρόβλημα στην πλάτη, μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας του Netflix.

Ο Άνταμ Σάντλερ μπορεί να έχει κάνει μερικές εντυπωσιακές σκηνές δράσης στο Murder Mystery 2 του Netflix, αλλά φαίνεται ότι δεν θα έχει ξανά την ευκαιρία να κάνει τα δικά του... ακροβατικά σύντομα.

Ο ηθοποιός ανέφερε στο Variety ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο, λίγο μετά τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας.

«Είχα κάνει τόσες πολλές ταινίες στη σειρά. Έκανα το Spaceman και δυσκολευόμουν όλη την ώρα. Έλεγα συνέχεια, "Κάτι συμβαίνει με τον γοφό μου, φίλε. Έχω πρόβλημα". Και τότε, κατά τη διάρκεια αυτής και μιας άλλης ταινίας που έκανα, είπα "Ναι, πρέπει οπωσδήποτε να κάνω μια ακτινογραφία. Και όντως είχα πρόβλημα"», εξήγησε.

Μάλιστα, όταν ο σκηνοθέτης του Murder Mystery 2, Τζέρεμι Γκάρελικ περιέγραψε μερικά από τα σταντ του Σάντλερ ως «Tom Cruise kind of stuff», ο ηθοποιός απάντησε αστειευόμενος ότι δεν ψάχνει για κάποιο ρόλο σε ταινία «Mission: Impossible».

«Όλα είναι τρομακτικά στα 56 μου», είπε ο Σάντλερ. «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σε βρει. Δεν έχω ενέργεια, φίλε. Το σώμα μου πονάει. Η Τζένιφερ είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πίστευα ότι έπρεπε να είμαι σε φόρμα πριν από την ταινία, αλλά στη συνέχεια, όταν γυρίζαμε, το μετάνιωσα και έλεγα: "Φίλε, έπρεπε να ήμουν σε φόρμα"».

Αν κι αν ο Σάντλερ επαίνεσε την Άνιστον για την «καλή της κατάσταση», η σταρ των «Friends» ανέφερε ότι τραυματίστηκε και η ίδια κατά την τελευταία μέρα των γυρισμάτων της. «Είχα έναν τραυματισμό στην πλάτη πριν από περίπου τρία χρόνια και από τότε με πονάει όταν το κουράζω», είπε η Άνιστον και πρόσθεσε «Ήταν κυριολεκτικά το τελευταίο πράγμα που έκανα στο γύρισματα. Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που ξυπνάς την επόμενη μέρα ή δύο μέρες αργότερα και λες, "Ουάου, αυτό δεν πήγε καλά"».

Το Murder Mystery 2 θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Τζένιφερ Άνιστον και Άνταμ Σάντλερ επιστρέφουν με το «Murder Mystery 2»

Netflix: Το «You» επιστρέφει για πέμπτη και τελευταία σεζόν

Netflix: Νέοι ύποπτοι και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Murder Mystery 2»