ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Οι νέες σειρές και ταινίες που βλέπουμε την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου

Thicker Than Water
Thicker Than Water
Netflix

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες κυκλοφορίες του Netflix από τις 3 έως τις 9 Απριλίου 2023.

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου ξεκινάει στο Netflix με πληθώρα νέων σειρών που αξίζουν την προσοχή μας. Ξεχωρίζουμε τα Thicker Than Water και Transatlantic, ενώ από τις κυκλοφορίες νέων ταινιών, το Chupa αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον των νεαρότερων θεατών.

Σειρές του Netflix

War Sailor: Limited Series
Κυκλοφορεί 02 Απριλίου

Όταν ξεσπά ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, δύο ναύτες σε ένα νορβηγικό εμπορικό πλοίο αγωνίζονται να επιβιώσουν από μια σύγκρουση, στην οποία δεν τους ζητήθηκε ποτέ να συμμετάσχουν.

The Signing
Κυκλοφορεί 4 Απριλίου

Σε αυτό το ριάλιτι, νέοι λάτιν καλλιτέχνες καλούνται να εντυπωσιάσουν θρύλους όπως οι Λεξ Μπορέρο, Τάινι και Ράου Αλεχάντρο για να υπογράψουν το συμβόλαιο της ζωής τους.

BEEF
Κυκλοφορεί 6 Απριλίου

BEEF
BEEFNetflix


Ένα περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ δύο αγνώστων –ενός αποτυχημένου εργολάβου και μιας επιχειρηματία– πυροδοτεί μια κόντρα που βγάζει τα πιο σκοτεινά τους ένστικτα.

Transatlantic
Κυκλοφορεί 7 Απριλίου

Μασσαλία, 1940. Μέσω μιας επιχείρησης διάσωσης, δύο Αμερικανοί βοηθούν καλλιτέχνες, συγγραφείς και άλλους πρόσφυγες να διαφύγουν από την Ευρώπη στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Μέχρι Στιγμής Όλα Καλά (Thicker Than Water)
Κυκλοφορεί 7 Απριλίου

Η ζωή μιας δημοσιογράφου γίνεται χαοτική, όταν προστατεύει τον αδελφό της από τον νόμο, μπλέκοντας ακούσια την οικογένειά της στο ανελέητο σχέδιο ενός βαρόνου ναρκωτικών.

Ο Δικηγόρος Διαζυγίων Σιν (Divorce Attorney Shin)
Κυκλοφορεί 8 Απριλίου

Ύστερα από μια προσωπική τραγωδία, ένας πιανίστας που έγινε δικηγόρος βιώνει τον περίπλοκο κόσμο των διαζυγίων — κι αγωνίζεται για να κερδίσουν οι πελάτες του πάση θυσία.

Ταινίες του Netflix

Chupa
Κυκλοφορεί 7 Απριλίου

Ενώ επισκέπτεται συγγενείς στο Μεξικό, ένα μοναχικό αγόρι γίνεται φίλος με ένα μυθικό πλάσμα που κρύβεται στο ράντσο του παππού του και ζει μια αξέχαστη περιπέτεια.

Αχ, Μπελίντα (Oh Belinda)
Κυκλοφορεί 7 Απριλίου

Η τέλεια ζωή μιας νεαρής ηθοποιού παίρνει τρελή τροπή όταν δέχεται να παίξει σε ένα διαφημιστικό — και ξαφνικά μεταφέρεται στον κόσμο του χαρακτήρα που υποδύεται.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Λούις Καπάλντι: Πώς Νιώθω Τώρα (Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now)
Κυκλοφορεί 5 Απριλίου

Λούις Καπάλντι: Πώς Νιώθω Τώρα (Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now)
Λούις Καπάλντι: Πώς Νιώθω Τώρα (Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now)Netflix


Ένα συγκινητικό, αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την πορεία του Λούις Καπάλντι, από το viral βίντεο που έκανε ως δυναμικός έφηβος μέχρι την υποψηφιότητά του για Grammy.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Σαρώνει το Maestro - Και επίσημα στην έκτη θέση του παγκόσμιου Top 10

Netflix: Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Απρίλιο

Άνιστον-Σάντλερ: Οι τραυματισμοί στο «Murder Mystery 2» και το χειρουργείο στο ισχίο