ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Τομ Χίντλστον στην Ελλάδα: O «Loki» της Marvel έφαγε σε ψαροταβέρνα στο Ναύπλιο

Τομ Χίντλστον Loki
O Τομ Χίντλστον στον ρόλο του Loki
Αρχείο Newsbomb.gr

O πρωταγωνιστής της σειράς «Loki» απόλαυσε το φαγητό του σε ψαροταβέρνα του Ναυπλίου και φωτογραφήθηκε με τους υπαλλήλους του εστιατορίου.

Ο σταρ της επιτυχημένης σειράς «Loki», Τομ Χίντλστον, βρέθηκε πρόσφατα στη χώρα μας, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τις νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας.

Συγκεκριμένα, ο Χίντλστον επισκέφθηκε το Ναύπλιο και απόλαυσε το φαγητό του σε ψαροταβέρνα της πόλης. Η επίσκεψη του ηθοποιού έγινε γνωστή μέσω των social media του μαγαζιού. Όπως θα δείτε, ο Χίντλστον ποζάρει χαμογελαστός και με casual εμφάνιση, με τους εργαζόμενους του εστιατορίου.

«Ο Τομ Χίντλστον γνωστός και ως Λόκι στην ομώνυμη σειρά της Marvel βρέθηκε στο Ναύπλιο και μας τίμησε με την παρουσία του», αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία στο Facebook.

Ο Βρετανός ηθοποιός έχει υποδυθεί τον Λόκι στο Thor (2011), ρόλο τον οποίο επανέλαβε στις ταινίες: Οι Εκδικητές (The Avengers, 2012), Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος (Thor: The Dark World, 2013), Thor: Ragnarok (2017), Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας (Avengers: Infinity War, 2018) και Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη (Avengers: Endgame, 2019). Επίσης τον βλέπουμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ομώνυμης σειράς που ανέπτυξε η Marvel για το Disney+.

Ο Χίντλστον έχει παίξει επίσης στις ταινίες: «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του Γούντι Άλεν, Το Άλογο του Πολέμου σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ, Πορφυρός Λόφος του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, κ.ά.

Διαβάστε επίσης

«Aquaman 2»: Το νέο τρέιλερ επιβεβαίωσε την επιστροφή της Άμπερ Χερντ

Full House: Ο Τζον Στάμος απέλυσε τις δίδυμες Όλσεν επειδή έκλαιγαν - Ήταν 11 μηνών

«The Witcher»: Έχουμε πρώτο τρέιλερ και ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν