ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Oasis: Ακόμα πιο κοντά το reunion μετά την νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League

Oasis
Οι Oasis το 2006
AP

Οι οπαδοί των Oasis καλούν τον Λίαμ Γκάλαχερ να κρατήσει την υπόσχεσή του για επανένωση των Oasis μετά την κατάκτηση της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League.

Οι θαυμαστές των Oasis καλούν τον Λίαμ Γκάλαχερ να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε για μια επανένωση της μπάντας, μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League το Σάββατο (10 Ιουνίου).

Η αγαπημένη ομάδα των Gallaghers κέρδισε τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο το Σάββατο, νικώντας την Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη, ολοκληρώνοντας ένα τρεμπλ μετά την κατάκτηση της Premier League και του FA Cup τις τελευταίες εβδομάδες.

Πριν από τον τελικό, ο Λίαμ είχε ανεβάσει ένα tweet υποσχόμενος ότι θα… έθαβε το τσεκούρι με τον αδερφό του, Νόελ, εάν η ομάδα τους θριάμβευε στο Champions League.

«Αν η Μάντσεστερ Σίτι κερδίσει το Champions League, τηλεφωνώ στον αδερφό μου και επαναφέρω τη γ@@@@@@@η μπάντα μαζί. LG x», έγραψε στο Twitter.

Έτσι, οι φαν απαιτούν τώρα από τον Λίαμ να πραγματοποιήσει την υπόσχεση για επανένωση των Oasis.

«Έχει κανείς τον κωδικό κλήσης για το Σαν Ντιέγκο;» αστειεύτηκε κάποιος θαυμαστής, αναφερόμενος στον Νόελ ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία με τους Garbage στις ΗΠΑ. «Ο LG το χρειάζεται…», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον Νόελ Γκάλαχερ, μετά τον τελικό γιόρτασε με οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι σε ένα μπαρ στο Σαν Ντιέγκο, αφού δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στον τελικό της Κωνσταντινούπολης λόγω των υποχρεώσεων στις ΗΠΑ.

«Δεν θα είμαι στην Κωνσταντινούπολη – φροντίζω πάντα οι ημερομηνίες γύρω από το Champions League να είναι ελεύθερες και συνήθως αυτό είναι πάντα γύρω στα τέλη Μαΐου. Αυτό που δεν ελήφθη υπόψη ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο και το knock-on αποτέλεσμα», εξήγησε ο Νόελ.

«Είμαι υποχρεωμένος να παίξω τη συναυλία ό,τι κι αν γίνει και είμαι εντάξει με αυτό – θα παρακολουθήσω τον αγώνα σε ένα μπαρ του Σαν Ντιέγκο. Αν η Σίτι κερδίσει και ο Έρλινγκ Χάαλαντ πετύχει χατ-τρικ, θα συνεχίσω με τα σώβρακα», έγραψε.

Νωρίτερα το βράδυ, βίντεο έδειξε τον Γκάλαχερ να ζητωκραυγάζει όταν ο Ρόντρι σημείωσε το νικητήριο γκολ για τη Σίτι.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, σύμφωνα με την Daily Mail, οι μάνατζερ των δυο αδελφών εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνουν τέσσερις μεγάλες συναυλίες στο Knebworth που θα συμπέσουν με την 30η επέτειο του άλμπουμ (What’s The Story) Morning Glory? που θεωρείται από πολλούς το κορυφαίο των Oasis.

Το συγκρότημα δεν έχει παίξει μαζί από τον Αύγουστο του 2009, όταν ξέσπασε ένας άσχημος καβγάς ανάμεσα στα αδέλφια λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Rock En Seine στο Παρίσι.

Ο Liam με τον Noel είχαν συχνούς καβγάδες αλλά εκείνος αποδείχθηκε το τελειωτικό χτύπημα για το συγκρότημα.



Διαβάστε επίσης

Oasis: Σενάρια επανένωσης για το 2025 - Ωστόσο τα αδέρφια Gallagher συνεχίζουν να μαλώνουν

Μάντσεστερ Σίτι: Φιέστα με παρέλαση για την κατάκτηση του Champions League και του τρεμπλ

Champions League: Τα τρελά χρήματα που κέρδισε η Μάντσεστερ Σίτι με την κατάκτηση του τροπαίου

Τελικός Champions League: Η Μάντσεστερ Σίτι με το πρώτο τρόπαιο της έγινε η όγδοη ομάδα με τρεμπλ