ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διάρρηξη στα γυρίσματα του «Σκαθαροζούμη 2» - Έκλεψαν δύο γλυπτά

Beetlejuice 2

Δύο πασίγνωστα props της ταινίας «Σκαθαροζούμης» κλάπηκαν από το σετ των γυρισμάτων.

Ο Τιμ Μπάρτον και η παραγωγή της επερχόμενης ταινία Σκαθαροζούμης 2 (Beetlejuice 2), έχουν έρθει αντιμέτωποι με μια διάρρηξη που κανείς δεν περίμενε.

Όπως μάθαμε από τις αρχές του Βερμόντ, την περασμένη Πέμπτη, δύο μεγάλα γλυπτά, γνωστά από την πρώτη ταινία του Σκαθαροζούμη, κλάπηκαν από το σετ των γυρισμάτων στο Ιστ Κόρινθ.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της τοπικής αστυνομίας πρόκειται για «έναν μεγάλο φανοστάτη με χαρακτηριστική διακόσμηση κολοκύθας» η κλοπή του οποίου αναφέρθηκε στις 14 Ιουλίου. Ο κλέφτης φέρεται να αφαίρεσε το στύλο της λάμπας από τη βάση του, «τον έβαλε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, το σκέπασε με μουσαμά και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα».

Τρεις ημέρες αργότερα, ένα άλλο περιστατικό αναφέρθηκε στις αρχές από συντελεστές της ταινίας, οι οποίοι δήλωσαν ότι ένα γλυπτό τέχνης 150 λιβρών κλάπηκε από την περιοχή ενός νεκροταφείου όπου γίνονταν γυρίσματα, δήλωσαν οι αρχές.

Όπως βλέπουμε από τη φωτογραφία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές, πρόκειται για ένα από εκείνα τα απόκοσμα γλυπτά που δημιούργησε ο χαρακτήρας της Ντέλια Ντιτζ, η εκκεντρική καλλιτέχνις και μητέρα του χαρακτήρα της Γουαϊνόνα Ράιντερ που υποδύθηκε η Κάθριν Ο’ Χάρα στην αρχική ταινία του 1988.

Στην ταινία που σκηνοθετεί και πάλι ο Τιμ Μπάρτον πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κίτον στον ρόλο του Σκαθαροζούμη, Γουαϊνόνα Ράιντερ, στον ρόλο της Λίντια Ντιτζ, Τζένα Ορτέγκα, Τζάστιν Θερού, Μόνικα Μπελούτσι στον ρόλο της συζύγου του Σκαθαροζούμη, Γουίλεμ Νταφόε και Κάθριν Ο’ Χάρα.

Η δεύτερη ταινία Σκαθαροζούμης, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, αν δεν αλλάξει κάτι η απεργία σεναριογράφων και ηθοποιών.

Διαβάστε επίσης

Η Μόνικα Μπελούτσι στη νέα ταινία του Τιμ Μπάρτον - Ο ρόλος που θα υποδυθεί