ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νίκολας Κέιτζ εσύ; Αγνώριστος και με φαλάκρα στη νέα του ταινία

Νίκολας Κέιτζ
Ο Νίκολας Κέιτζ πρωταγωνιστεί στην ταινία Dream Scenario
AP

Ο Νίκολας Κέιτζ υποδύεται έναν παράξενο καθηγητή στην επερχόμενη κωμωδία Dream Scenario.

Εντυπωσιακή είναι η μεταμόρφωση του Νίκολας Κέιτζ, στη νέα του ταινία με τίτλο Dream Scenario.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα μπορούμε να δούμε έναν σχεδόν αγνώριστο Νίκολας Κέιτζ, με φαλάκρα, γκρίζο μούσι και γυαλιά.

Στη νέα του ταινία ο Νίκολας Κέιτζ υποδύεται έναν παράξενο καθηγητή κολεγίου που γίνεται διασημότητα από τη μια μέρα στην άλλη, αφού με κάποιο μαγικό τρόπο εμφανίζεται στα όνειρα όλων.

Νίκολας Κέιτζ
Ο Νίκολας Κέιτζ με ένα εντελώς διαφορετικό look

Οι Michael Cera, Noah Centineo, Lily Gao, Julianne Nicholson, Dylan Gelula και Tim Meadows συμμετέχουν επίσης στην ταινία διανομής A24.

«Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε την τελευταία ταινία Dream Scenario του Kristoffer Borgli, με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ, ως ταινία έναρξης της Πλατφόρμας. Αυτή η σουρεαλιστική σάτιρα-κωμωδία έχει αιχμηρές, επίκαιρες παρατηρήσεις σχετικά με την κουλτούρα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης —ειδικά το «γίνεται viral» — και τον αντίκτυπό της στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τους άλλους στην καθημερινή μας ζωή. Ο Κέιτζ παραδίδει μερικά ένα από τα καλύτερα έργα του», αναφέρεται στην ανακοίνωση του φεστιβάλ.

Η ταινία θα που θα παρουσιαστεί στη βραδιά έναρξης του φεστιβάλ έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του Κρίστοφερ Μπόργκλι, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Άρι Άστερ (Hereditary, Midsommar).

Διαβάστε επίσης

Ο Νίκολας Κέιτζ μόλις μας «έκαψε»: Έχει ανάμνηση από την κοιλιά της μητέρας του

Ο Νίκολας Κέιτζ έφαγε ζωντανή κατσαρίδα για τις ανάγκες ταινίας και το μετανιώνει για μια ζωή

Νίκολας Κέιτζ: Γιατί τον χαστούκιζαν οι φαν όταν τον έβλεπαν στο δρόμο