ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τα Πάντα Αλλάζουν» για τη Μυρτώ Αλικάκη: Χορεύει, παίζει και τραγουδάει σε μουσικό βίντεο

Μυρτώ Αλικάκη
Μυρτώ Αλικάκη
Nicolas Costis

Η Μυρτώ Αλικάκη συμμετέχει στο τραγούδι «Τα Πάντα Αλλάζουν» του Γιάννη Χανιωτάκη.

Ο Γιάννης Χανιωτάκης ιδρυτής, συνθέτης και κιθαρίστας του πολυβραβευμένου συγκροτήματος EMIGRE, μας παρουσιάζει το καινούριο τραγούδι του, με τίτλο «Τα Πάντα Αλλάζουν».

Το τραγούδι είναι ο προπομπός του νέου του πρότζεκτ που έχει τίτλο «Ιστορίες ενός emigre» και είναι ένα ντουέτο με την γνωστή ηθοποιό Μυρτώ Αλικάκη.

Το κομμάτι συνοδεύεται και από ένα πολύ όμορφο οπτικό οδοιπορικό με την συμμετοχή της Μυρτούς Αλικάκη, όπου πραγματεύεται την συνάντηση δυο ξένων σε ένα κόσμο που μπορεί συνεχώς να αλλάζει, αλλά πάντα θα αναζητά την αγάπη, την φιλιά, το μαζί! Την σκηνοθεσία του βίντεο υπογράφει ο Νικόλας Κωστής. Σε αυτό βλέπουμε τη Μυρτώ να χορεύει, να τραγουδάει και να συμπρωταγωνιστεί.

Μετά από 20 χρόνια έντονων συγκινήσεων, χρυσούς δίσκους, μεγάλες συνεργασίες και ατελείωτα χιλιόμετρα τόσο στον δρόμο όσο και στην σκηνή ο Γιάννης Χανιωτάκης προετοιμάζει το νέο του Project που έχει τίτλο «Ιστορίες ενός emigre»!

Με αγνή διάθεση «βουτάει» σε αχαρτογράφητα νερά, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του σ´ ένα νέο είδος έκφρασης, της υπαρξιακής Pop. Μια σύνθεση που διακρίνεται από την γλυκύτητα των μελωδιών και των λέξεων, σε μια άρτια παραγωγή που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το απόλυτο soundtrack της ενηλικίωσης κάθε παιδιού που αναζητά απαντήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα, από έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει…

Πληροφορίες

Γιάννης Χανιωτάκης Feat. Μυρτώ Αλικάκη
“Τα Πάντα Αλλάζουν”
Νέο Τραγούδι & Music Video
Στίχοι - Μουσική: Γιάννης Χανιωτάκης
Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

Διαβάστε επίσης

«Felicita»: To βιβλίο της Σεμίνας Διγενή γίνεται θεατρικό - Στις πρόβες με τη Μυρτώ Αλικάκη

Οι «Τέλειοι Ξένοι» έρχονται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Αθηνά